Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за платката на чистачките при мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпросче за платката на чистачките при мареа

Та въпроса ми е като я сваля(от моторчето) какво по-точно да търся като изгоряла част,защото не ми работят степените на прекъснатите интервали,дано сте ме разбрали.

чистачки

колега моето мнение е че някаде има реле или нещо подобно но мисля че не е от моторчето и платката при него не сам сигурен аз имам сащия проблем и си мисля че проблема идва от едно синьо реленце което са намира под волана на самото лостче за фаровете и чистачките

Коментар

Има две микрореленца.Едното от тях не ти работи.Вероятно са му прегоряли перцата.При мен поне бе счупен корпуса на реленцето.С побългаряване (лепене) поправих реленцето,размених им местата и вече 2 години имам работещи степени.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Re: чистачки

borisov написа:
        колега моето мнение е че някаде има реле или нещо подобно но мисля че не е от моторчето и платката при него не сам сигурен аз имам сащия проблем и си мисля че проблема идва от едно синьо реленце което са намира под волана на самото лостче за фаровете и чистачките
        колега говориш за релето за мигачите а проблема наи вероятно е в платката върху редуктора на моторчето
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

dudulia написа:
          Има две микрореленца.Едното от тях не ти работи.Вероятно са му прегоряли перцата.При мен поне бе счупен корпуса на реленцето.С побългаряване (лепене) поправих реленцето,размених им местата и вече 2 години имам работещи степени.
          Утре ще проверя и ще пиша за резултата.

Коментар

Релетата са два броя. Намират се в магазините за електроника. Цената им не е висока. Става и с почистване стига бобинката да не е прекъснала.
            Прикачени файлове
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
            X