този път неволята ме завари във София,ако някои знае къде във софия продават бобина за брава 1.8 (HITACHI) да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
още една бобина ми изгоря
Collapse
X
-
МАГАЗИНИ ЗА АВТОЧАСТИ ФИАТ бул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81; "T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405; "Александър Ауто" бул. "В. Левски" 101 - тел. 983 51 79, магазин 9831374;Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
И на мен вчера за втори път ми гори бобина - едната струва в Александър Ауто 103 лева. Цял ден на 3 цилиндъра... разхода 15 л/100км.Оказва се че тези от първоначалното вграждане (на Sagem) пробиват изолазицията и окъсяват на високото напрежение. Има лек, който е временен, като препоръчително е всичките 4 бобини да се сменят с Champion. Това е за Stilo 1,6 16V, което е с 4 лули-бобини.
Коментар
-
намерих
Намерих още на 12.05.2005 но нямах възможност да ви кажа. Та влязох в едно магазинче за части в кв.Горубляне,показвам бобината и се почва,един,два,три каталога,на единия после на другия компютър и нищо,накрая звъна някъде ими каза 180лв. -до час.Смених и свещите защото както ми каза и "hitko" причината за изгарянето на двете ми боини май се дължи на тях,несъм сигурен но май предният път пак на този цилиндър ми изгоря бобината.браваааааааааа 1.8i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар