Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1,4 14v-проблем с осветлението на таблото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1,4 14v-проблем с осветлението на таблото.

Колата я купих със светещи показатели на горивото и километража,съответно несветеха оборотомера и температуромера.След последния офроуд светна оборотомера,а навръщане към София след една лека неравност на пътя светна замалко и температуромера.Тъй като съм абсолютно бос по тези въпроси,предполагам,че някой от кабелите зад таблото е изваден наполовина Rolling Eyes Днес неочаквано от мен(бачкаше си безпроблемни повече от 2 месеца),спря парното или по-точно вече духалката недуха нито на топло нито на студено.Тук вече може да се говори за изгорял бушон,но предпочитам и за 2-та проблема да се обърна към разбиращ от ел. инсталация на автомобили.Моля да ме насочите към някой вещ ,още по-добре ако има някой от Вас занимаващ се професионално или не с ел. ремонти на коли.

Re: Bravo 1,4 14v-проблем с осветлението на таблото.

d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:
    Колата я купих със светещи показатели на горивото и километража,съответно несветеха оборотомера и температуромера.След последния офроуд светна оборотомера,а навръщане към София след една лека неравност на пътя светна замалко и температуромера.Тъй като съм абсолютно бос по тези въпроси,предполагам,че някой от кабелите зад таблото е изваден наполовина Rolling Eyes Днес неочаквано от мен(бачкаше си безпроблемни повече от 2 месеца),спря парното или по-точно вече духалката недуха нито на топло нито на студено.Тук вече може да се говори за изгорял бушон,но предпочитам и за 2-та проблема да се обърна към разбиращ от ел. инсталация на автомобили.Моля да ме насочите към някой вещ ,още по-добре ако има някой от Вас занимаващ се професионално или не с ел. ремонти на коли.
    Ела на некоя среща и все ще ти помогне некой,покрай фиатите половината са станали жичкаджии
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

табло

колега сваляш таблото отзад лампите са на врътки може да са готови да изпаднат другия вариант е често срещан студени спойки по таблото а за парното може ключето да е заминало

Коментар

Добре,предлагам една оферта,щом повечето от Вас са станали жичкаджии покрай Фиатите си.Ще си заплатя труда,времето и нужните части на този от Вас който се съгласи да ми оправи споменатите по-горе проблеми.Абсолютно съм бос в тази област,неискам аз да пипам там където не ми е работа,още по-малко да си закарам колата на някой "монтьор".

Коментар

Както ми изгасна така се и оправи парното.Спрях преди мялко на светофара на Сливница и Константин Величков и като задуха,с пълна сила А точно се прибирах от един "майстор",провери ми всички бушони,но нямаше нито един изгорял,каза,че видял някакво жълто кабелче с обувла под копчетата на парното.От вътрешната страна на панела,било откачено,ама явно не е от него,щом отново тръгна.По подобен начил светва и гасне през определено време проблемния градусомер Тая кола си е с душица,когато и е кеф светка и дуА.

Коментар

Working...
          X