Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ОТ КЪСО ПРИ ЗАПАЛКА СЪМ БЕЗ СТОПОВЕ.КЛАКСОН И РАДИО!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОТ КЪСО ПРИ ЗАПАЛКА СЪМ БЕЗ СТОПОВЕ.КЛАКСОН И РАДИО!

Здравейте,много ще съм ви благодарен ако можете да ми окажете каквото и да е съдействие за отстраняването на следният проблем:Реотанчето на запалката на Fiat’Tipo’|DGT| дигиталното табло 1990г. се беше счупило и беше застанало на дъното на мястото където влиза самата запалка и докато се опитвах да го извадя да на късо и се чу едно "пук" от посока където са бушоните,и логично реших че бушонче е изгоряло защото,и радиото спря да работи,клаксона не работи,и най-лошото стоповете не работят и ми ги показва на таблото в червено.Всички бушони съм ги проверил с мултицет,здрави са.Ако може някой да ми каже каде мога да намеря в интернет схеми за ел. сисемата на този модел Fiat или само схема на кутията с бушоните поне или пък съвет ще съм много благодарен.[/b]
    Fiat Tipo 1.4|DGT| 1990

Виж в доноланд дано го написах правилно там има за Типо и Темпра миля че са и на Български.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

"доноланд" - това трябва да е download (даунлоуд) секцията на форума, на адрес: http://download.fiat-bg.org/

Коментар

Благпдаря за бързия отговор момчета,намерих по мойто питане pdf. книга Fiat_Tipo_Tempra_Manual надявам се да открия къде ми дава проблем с нейна помощ.Ще напиша допълнително какво е било решението на проблема (само да го намеря) за хора който попаднат на същия проблем.П.С. Ако се сети за други места от които мога на да сваля ел. схеми нека ги напише защото прегледах книгата имаше само схема на бушоните имаше и описание на релетата които са наредени около бушоните(схемата долу),но проблема не е от бушоните проверих всяко с мултицетче.
        Прикачени файлове
        Fiat Tipo 1.4|DGT| 1990

Коментар

Re: ОТ КЪСО ПРИ ЗАПАЛКА СЪМ БЕЗ СТОПОВЕ.КЛАКСОН И РАДИО!

meskalito написа:
          Здравейте,много ще съм ви благодарен ако можете да ми окажете каквото и да е съдействие за отстраняването на следният проблем:Реотанчето на запалката на Fiat’Tipo’|DGT| дигиталното табло 1990г. се беше счупило и беше застанало на дъното на мястото където влиза самата запалка и докато се опитвах да го извадя да на късо и се чу едно "пук" от посока където са бушоните,и логично реших че бушонче е изгоряло защото,и радиото спря да работи,клаксона не работи,и най-лошото стоповете не работят и ми ги показва на таблото в червено.Всички бушони съм ги проверил с мултицет,здрави са.Ако може някой да ми каже каде мога да намеря в интернет схеми за ел. сисемата на този модел Fiat или само схема на кутията с бушоните поне или пък съвет ще съм много благодарен.[/b]
          Аз имах същият проблем с Фиат БРАВА, но проблема беше прекъснал бушон.

Коментар

Working...
          X