Здравейте,от извесно време десния ми фар угасва когато мина през дупка,изключвам ги и ги включвам пак,и фара пак си свети до следващата дупка.Ходих в два сервиза за ксенони,първия-ряза кабели,лепи едни лепенки и нищо,втория-"голян разбирач" и той нещо прави и каза:-Няма да имаш повече проблеми!Нямах проблеми около 200 метра.Лошото е,че като видят такъв проблем и въобще не им се занимава.Та ако знае някой къде в София има сервиз в който да го оправят това нещо.Другия вариант е сам да се пробвам да го оправя,но вероятноста да не светне тоя фар повече е голяма.И последно - възможно ли е да е от крушката(въпреки че не гасне докато колата не се движи)???Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за сервиз за ксенон
Collapse
X
-
кола
кабелите не се режан и наставят там има няколко киловолта след баласта по вероятно е крушката при мен беше така и като се смени се оправя подобен проблем вярно може да съзаде и баласта ама не съм чул някой да ги отремонтирва нито баласта нито крушки а се смнят с нови иначе другото е даване на пари може някоя букса да прави проблем но това може да се провери по лесно
Коментар
-
Пробвах да сменя крушките,но излезе друг проблем ... не мога да сваля крушката,има една скоба зад нея и като я откача,крушката пак не излиза.Отидох до един друг сервиз ... за там няма да говоря - резултата от ходенето е само загубено време.Остава да се науча да свалям крушката и да ги сменя.
Коментар
-
ксенон
тука пише как става самата крушка не е с правилна форма http://kolatami.com/article.php?aid=5
Коментар
-
Колега, утре ще има среща на форума някъде из Източна София, а в четвъртък и в неделя - в Западна. Идваш, и ако не ти кажа какъв ти е проблема - черпя те една бира! Е*а ти и сервизите. Кажи ги поне кои са тия некадърници, поне да не стъпваме там. Аааа, и още нещо - ако решиш да минеш на среща - носи си макетно ножче, изолирбанд и метър кабел, не много дебел, може тъничък, ще ти покажа един фокус, ако не ти го е показал някой друг вече.
Коментар
-
pakumba написа:аз тези проблеми ги реших така- взех си един комплект ксенон за 60 лв и да се чупи квото си иска.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар