След къси разстояния от сорта на 10-15 км след загасване и след това при стартиране колата си пали без проблем.Проблемът идва след големи разстояния над 100 км....Като загася колата и след това като завъртя не иска да запали и то при топъл двигател. Акумулаторът уж го зареждахме и 3-4 дни градско шофиране нямаше проблем докато не иска да запали сега след близо 200км извънградско.Стартерът го ремонтира един майстор,който казва,че стартерът е оправен и работи.За динамото не знам,но мисля,че трябва да ми светне някаква лампа,която да ме уведоми,че не зарежда.А като завъртам стартера звукът е типичният за приключил акумулатор,ама айде де може и друго да е .Според вас каква може да е най-вероятната причина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.6 16v не иска да запали
Collapse
X
-
robinhostar написа:Нямам газова...И как да разбера дали може да е този датчик?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Brava 1.6 16v не иска да запали
robinhostar написа:А като завъртам стартера звукът е типичният за приключил акумулатор...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Re: Brava 1.6 16v не иска да запали
iakvvu написа:robinhostar написа:А като завъртам стартера звукът е типичният за приключил акумулатор...
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:майстора да си отрави стартера или кабелите към него/тънката жица/ и акумулаторапровери точно като стартираш на акумулатора колко волта еFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар