Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв акумулатор за Пунто МК1 бензин 1.2?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв акумулатор за Пунто МК1 бензин 1.2?

Колеги вчера ми умря акумулаторчето. Трябва да взимам нов, та може ли да ми кжете какъв да взема. Старият беше сух 50 Ah. Колата е Пунто МК1 бензин 1.2Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)

Според парите колега ... аз като нямам пари гледам по ефтиничко, ама съм мераклия за Варта Казвали са ми че били много добро но си нямам на идея какви пари ще са ...
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Абе колега аз знам че е според парите ама все пак някакъв ориентир да ми дадат колегите. Най-вероятно максимума ще ми е 55Ah.

Коментар

ако имаш възможност вземи необслужваем на Варта аз съм с такъв вече година и половина и няма никакви проблеми,но моят е 60ah.Тои беше на старата ми кола Форд Скорпио 2,0 сега е на бравото,но имам голяма музика и досега проблем не съм видял.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

kistbam написа:
          Абе колега аз знам че е според парите ама все пак някакъв ориентир да ми дадат колегите. Най-вероятно максимума ще ми е 55Ah.
          50 Ah ти са достатъчни.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Взимаш си една Искра 44 ампера мисля че беше и си готов,90лв го взех аз.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Ако ходиш всеки ден с колата до работа и по няколко пъти на ден палиш може да потърсиш акумулатор с завишени параметри - такива слагат на таксита. Мисля че ги правеха в Добрич.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Взимаш си Ексайд и приключваш за години напред с темата акумулатор.Може да е малко по-скъп,но определено си заслужава парите!
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Вземи си сух 50 Ah.

Коментар

Спрял съм се на марката МУТЛУ. Доста добри отзиви прочетох за тях и доста добри цени ми дадоха. 55 или 60 Ah, поради бъдещи инсталации на усилватели.Какво ще кажете за тях... някакви впечатления...

Коментар

И аз съм чувал много добри отзиви за тях особено в средите на кар-аудио маниаците , но поради факта че в Бургас не можах да открия къде ги продават съм се спрял на необслужваем ГИГАВАТ 60Ah 640А на цена 131,90лв.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Купих акумулатор Мутлу 63Ah, 540 A стартов ток. В Пловдив има 4-5 дистрибутора. Ако някой колега е заинтересован от марката да отиде на "Пещерско шосе" 18.

Коментар

Working...
                        X