Здравейте,вчера прибирайки се към къщи на таблото ми светна акумулатора.Колата е Пунто 1.1Днес изобщо не запали. Съпругът ми в момента го няма, а аз съм бременна и много разчитам на колата. Моля за насоки от къде може да е този проблем?Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна лампата за акумулатора на таблото
Collapse
X
-
Извинявайте ,че не писах.Не палеше, защото карах доста време докато се прибера до къщи на светнала лампичка и акумулатора явно се е изтощил.Заредихме го, запали, но продължава да свети лампичката, което означава ,че проблем има. Не се откриха проблеми по кабелите. Остава да е алтернатора.Къде е въпросният Италианец и той ли ще я оправи там на място?Днес чакам да се прибере съпругат ми и той ще се занимава.Благодаря на всички за насоките.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:не виждам смисъл да се ремонтира ако е нещо по самия генератор освен може плочката да се смени ако прави проблем да не зарежда 12 вза 40 лв може да се вземе и смени на място при Италянеца а не паленето едвали да е от алтернаторFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:не виждам смисъл да се ремонтира ако е нещо по самия генератор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар