Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел. проблем с Браво тд 100
Collapse
X
-
Re: ел. проблем с Браво тд 100
djo8 написа:Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок тамFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: ел. проблем с Браво тд 100
Tornado написа:djo8 написа:Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок тамкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
djo8 написа:Tornado написа:Провери тънкия кабел който е закачен към алтернатора дали е наред и цял.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:djo8 написа:Tornado написа:Провери тънкия кабел който е закачен към алтернатора дали е наред и цял.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
кроко61 написа:Станимире не се бъзикай!Сваляй релето на място-гадно е-слагай две четки от ВАЗ за 1,50лв и си свиркай.Който го е обслужвал преди да не е от ,,Рубикон,,? :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
кроко61 написа:Ти си за убиване.Аз какво съм ти говорил-като се прибереш ще кажа на Милко да ти го отскубне,ще помагам и аз. :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар