Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със задна чистачка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със задна чистачка

Колеги, доста се порових във форума, но не открих публикация, която да разрешава моят проблем. Не работи задната чистачка. Преминах през почистване на електромоторчето, почистване на буксите на петата врата, проверка на лостчето и стигнах до извода, че вероятно проблема е в релето. Колата ми е Fiat Brava SX 1.4 12V. Ако може някой да сподели кое е релето, за да го подменя. Не съм специалист в тази област, затова ще съм много благодарен за всяко по-подробно пояснение (снимка, схема и др.). Благодаря в аванс!!!
    Fiat Brava 1.4SX 12V, 1998

Напрежение стига ли до контактите на вратата? Моторчето тръгва ли като го захраниш от акумулатора?
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

моторчето тръгва, но тока нещо се губи.....съмнява ме релето ама...???

Коментар

Има една платка върху самото редукторче на моторчето щом тока стига до контактите наи вероятно проблема е там. Може да я свалиш и огледаш за студена споика или нещо изгоряло.
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Платката е в добро състояние, въпреки това я почистих (леко прашна беше)...Но проблема си остава същия... Все пак колега дали не може да е от релето проблема? Извинявам се предварително, но съм лаик в областта на електрониката и електротехниката Благодарности

Коментар

Working...
          X