Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моментен разход (fiat tipo)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моментен разход (fiat tipo)

Здравейте.Имам проблем с моментния разход на Фичо , стрелката стои в крайно дясно (винаги)Само като дам повечко газ и отива .. още по надясно Как да го оправя това ?Мерси предварително..
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Колеги , никой ли не знае , как да върна стрелката обратно в ляво , и когато подам газта да отива в дясно? :D
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Pepi Designs написа:
      Колеги , никой ли не знае , как да върна стрелката обратно в ляво , и когато подам газта да отива в дясно? :D
      Ако уреда е здрав може да се предположи, че ти е запушено или прегънато маркучето, което влиза в него . Без разглобяване и изследване явно няма да се оправи.
      AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
      AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Искаш да кажеш, че проблемът ти е с уреда за моментен разход, а не самия разход, нали?Ако е така показанията на уреда се определят от една ДЖАДЖА, която на 1.6 мотора се намира под стойката на акумулатора. В нея влизат 2 маркуча и 2 жици(това е по спомен)Ако накое от маркучетата се е извадило - тогава уреда се държи по описания от теб начин.

Коментар

Напукали са ти се вакум маркучетата! И при мен беше същото положението преди да ги сменя!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Извинявай, че ти оспамвам темата, можеш ли да покажеш какво изглежда този индикатор за моментен разход и колко долу горе разход дава при празен ход на загрят двигател? Явно това типо е с високо ниво на оборудване, за бравото не съм чувал да има такъв индикатор май..

Коментар

xctr написа:
              Напукали са ти се вакум маркучетата! И при мен беше същото положението преди да ги сменя!
              Не ги чувам за първи път тия маркучета , но тия дни явно ще трябва най-накрая да ги погледна (да видя изобщо къде се намират )

Коментар

Pepi Designs написа:
                xctr написа:
                Не ги чувам за първи път тия маркучета , но тия дни явно ще трябва най-накрая да ги погледна (да видя изобщо къде се намират )
                Погледни отзад на карбуратора! Не трябва да има и 1 напукан маркуч иначе се влошава работата на карба и сервото!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                X