Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел.стъкла Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел.стъкла Браво

Здравейте колеги.Нов съм във форума и от скоро в семейството имаме Браво 97г.1.6 16V SX на което от вчера внезапно му изчезна управлението на шофьорското стъкло.Свалих копчето,разглобих го и се оказа,че проблема не е от него,защото го пробвах на пасажерското и там си работи.Кажете каде да търся проблема,че не е много приятно това и при условие,че колата я ползва жена ми.

Свали кората и търси проблема в моторчето .Или преди това свали капачето което е в жабката там се виждат релетата за стъклата е най-широкото зелено до колкото си спомням разбутай го може да тръгне защото само стъклото на водача минава през реле.Ако не стане ще оваряш кората .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

вазможно е някои кабел да се е прекаснал или буксата от купето към вратата да се е прецакала нещо може сащо и моторчето да му е станало нещо
      Поздрави! Димитър

Коментар

При мен се оказа студена спойка в реленцето в жабката.След повтаряне с поялника и стъклото си тръгна..Успех.
        BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

mitrity написа:
          вазможно е някои кабел да се е прекаснал или буксата от купето към вратата да се е прецакала нещо може сащо и моторчето да му е станало нещо
          Интересното е,че днес докато си карах и изведнъж колоната засфири по силно и стъклото почна да си бачка до момента в които не изгасих колата.След това пак същата работа

Коментар

При това положение наи вероятно проблема е в жака между вратата и купето
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Колеги има следния проблем с ел.стъклата, може ли да ми кажете защото бавно се свалят и бавно се вдигат, да не би вече моторчетата им за нищо да не стават ? от какво ще е проблема за да го оправя че досадно вече става .....Благодаря предварително за съветите1

Коментар

staneverytime написа:
                Колеги има следния проблем с ел.стъклата, може ли да ми кажете защото бавно се свалят и бавно се вдигат, да не би вече моторчетата им за нищо да не стават ? от какво ще е проблема за да го оправя че досадно вече става .....Благодаря предварително за съветите1
                Тоя проблем маи траино разрешение няма аз смазвах чистих и накрая просто се отказах
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Еми не е точно така - колегата Atanas71 сваля, чисти, и се оказа че му работи бързо и лесно, като чисто ново. Сваляне и чистене, профилактика иска.

Коментар

ogi28b написа:
                    Еми не е точно така - колегата Atanas71 сваля, чисти, и се оказа че му работи бързо и лесно, като чисто ново. Сваляне и чистене, профилактика иска.
                    Допълвам, че при някой случей се губи и маса към управлението!Причини бол!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                    X