Здравейте колеги.Нов съм във форума и от скоро в семейството имаме Браво 97г.1.6 16V SX на което от вчера внезапно му изчезна управлението на шофьорското стъкло.Свалих копчето,разглобих го и се оказа,че проблема не е от него,защото го пробвах на пасажерското и там си работи.Кажете каде да търся проблема,че не е много приятно това и при условие,че колата я ползва жена ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.стъкла Браво
Collapse
X
-
Свали кората и търси проблема в моторчето .Или преди това свали капачето което е в жабката там се виждат релетата за стъклата е най-широкото зелено до колкото си спомням разбутай го може да тръгне защото само стъклото на водача минава през реле.Ако не стане ще оваряш кората .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
mitrity написа:вазможно е някои кабел да се е прекаснал или буксата от купето към вратата да се е прецакала нещо може сащо и моторчето да му е станало нещо
Коментар
-
staneverytime написа:Колеги има следния проблем с ел.стъклата, може ли да ми кажете защото бавно се свалят и бавно се вдигат, да не би вече моторчетата им за нищо да не стават ? от какво ще е проблема за да го оправя че досадно вече става .....Благодаря предварително за съветите1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар