Здрасти пичове!Предстои ми покупката на CD-player и понеже не съм много в час с озвучителната техника реших да пусна тази тема. Трябва ми нещо непретенциознно- даже пуснах тема в "КУПУВА" , че търся втораупотреба CD. Но не съм убеден, че ще намеря такъв за 40 лв. и за това искам да съм подготвен с избора си на нов player.1.PIONEER DEH-3000MP: цена 100 лв.2.PANASONIC CQ-C1011NE AMBER: цена 119 лв.3.BLAUPUNKT BUENOS AIRES: цена 129 лв.4.CLARION DB 188R MP: цена 139 лв.Кой от изброените си заслужава парите или пък някой друг до 150 лв.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой CD-player да си взема?
Collapse
X
-
моето мнение е избери между пайнера и клариона,другите два модела просто ги отпиши.не се връзвай на блаупункта че е с хубав дизайн свири много гадно,над панасоник нямам наблюдения,но не може да се сравнява с марки като пайнер и кларион.от моя страна везните натежават за пайнера,с по-хубав дизайн е и предполагам настройките му ще са повече,от към качество на звук също мисля че ще е по-добре.ПОЗДРАВИ!!!Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
-
ivailo rachev написа:моето мнение е избери между пайнера и клариона,другите два модела просто ги отпиши.не се връзвай на блаупункта че е с хубав дизайн свири много гадно,над панасоник нямам наблюдения,но не може да се сравнява с марки като пайнер и кларион.от моя страна везните натежават за пайнера,с по-хубав дизайн е и предполагам настройките му ще са повече,от към качество на звук също мисля че ще е по-добре.ПОЗДРАВИ!!!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
И от мен глас за Clarion .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А защо не някое сони. За същите пари можеш да си го намериш ново, а и по отношение на звук далеч не са за изхвърляне. Иначе от горе изброените, не бих казал, че някое от тях изпъква с някои от качествата си.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар