Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулатор за пунто 1.9 jtd 2001

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И все пак какъв е отговора на въпроса тъй като си купих кола, която и пада аклумулатора и вече за нищо не става трябва да го сменя.Този е някакъв на Бош 560Аh . Какъв трябва да си взема и аз съм с пунто 1999г 1.9 JTD. Моляви се даите някакъв съвет, защото първия път айде на 5 дена не я бях карал но след това си я припалвах и сичко и пак си отиде акумулатора. Мерси предварително
    Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

egzoti4en написа:
      И все пак какъв е отговора на въпроса тъй като си купих кола, която и пада аклумулатора и вече за нищо не става трябва да го сменя.Този е някакъв на Бош 560Аh . Какъв трябва да си взема и аз съм с пунто 1999г 1.9 JTD. Моляви се даите някакъв съвет, защото първия път айде на 5 дена не я бях карал но след това си я припалвах и сичко и пак си отиде акумулатора. Мерси предварително
      И все пак :D................ ако си прочел хубаво темата мисля е очевадно какъв трябва да е акумулатора за пунто 1,9ЖТД

Коментар

Ми точно че по скоро се обърках понеже както ти си писал не ги слушай другите а другите са писали според Autodata 75 го давало и така. Просто ми се иска да взема наи подходящия вариант за да нямам този проблем на 2 дена и да нямам ток в колата си . Та наистина ако може просто някои да каже какъв трябва да е точка краи много ще съм му благодарен
        Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

egzoti4en написа:
          Ми точно че по скоро се обърках понеже както ти си писал не ги слушай другите а другите са писали според Autodata 75 го давало и така. Просто ми се иска да взема наи подходящия вариант за да нямам този проблем на 2 дена и да нямам ток в колата си . Та наистина ако може просто някои да каже какъв трябва да е точка краи много ще съм му благодарен
          Мми баце най-подходящия вариант е тоз дето са избрали производителите на колата, не мислиш ли (надявам се си видял на картинката от ЕПЕР-а какво пише за акумулатора ).Или и тия от Фиат не са прочели хубаво в Аутодата, какъв акумулатор трябва сложат Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 От всички писали в темата единствено аз и още един колега имаме такова пунто и двамата сме написали, че трябва да е 50Ah (макс некой 55Ah), а другите дет ти препоръчват некви по 70+ неразбрах точно от къв опит с пунто ЖТД говорят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Написал съм ти и че съм махнал оригиналния акумулатор на мойто пунто и си беше 50Ah и от 2+ години карам с 50Ah без никви грижи Ся дали ти се изясни положението Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Working...
          X