И все пак какъв е отговора на въпроса тъй като си купих кола, която и пада аклумулатора и вече за нищо не става трябва да го сменя.Този е някакъв на Бош 560Аh . Какъв трябва да си взема и аз съм с пунто 1999г 1.9 JTD. Моляви се даите някакъв съвет, защото първия път айде на 5 дена не я бях карал но след това си я припалвах и сичко и пак си отиде акумулатора. Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор за пунто 1.9 jtd 2001
Collapse
X
-
egzoti4en написа:И все пак какъв е отговора на въпроса тъй като си купих кола, която и пада аклумулатора и вече за нищо не става трябва да го сменя.Този е някакъв на Бош 560Аh . Какъв трябва да си взема и аз съм с пунто 1999г 1.9 JTD. Моляви се даите някакъв съвет, защото първия път айде на 5 дена не я бях карал но след това си я припалвах и сичко и пак си отиде акумулатора. Мерси предварително
Коментар
-
Ми точно че по скоро се обърках понеже както ти си писал не ги слушай другите а другите са писали според Autodata 75 го давало и така. Просто ми се иска да взема наи подходящия вариант за да нямам този проблем на 2 дена и да нямам ток в колата си . Та наистина ако може просто някои да каже какъв трябва да е точка краи много ще съм му благодаренFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
egzoti4en написа:Ми точно че по скоро се обърках понеже както ти си писал не ги слушай другите а другите са писали според Autodata 75 го давало и така. Просто ми се иска да взема наи подходящия вариант за да нямам този проблем на 2 дена и да нямам ток в колата си . Та наистина ако може просто някои да каже какъв трябва да е точка краи много ще съм му благодарен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар