Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

задна чистачка отказа и нагреватели на задно стъкло - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

задна чистачка отказа и нагреватели на задно стъкло - РЕШЕНО

Здравейте колеги днес ми отказа едновременно задната чистачка и нагревателите на задното стъкло.Бих искал да ви попитам за чистачката.Знам,че се оправлява от ключа, но нагревателите на задното стъкло и те ли минават от там? Има ли нещо общо? Иначе индикациата си свети все едно работи.Колата е фиат брава 1,4 12в.Благодаря предварително. Грешен раздел - ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: задна чистачка отказа и нагреватели на задно стъкло също

dimizano написа:
    Здравейте колеги днес ми отказа едновременно задната чистачка и нагревателите на задното стъкло.Бих искал да ви попитам за чистачката.Знам,че се оправлява от ключа, но нагревателите на задното стъкло и те ли минават от там? Има ли нещо общо? Иначе индикациата си свети все едно работи.Колата е фиат брава 1,4 12в.Благодаря предварително.
    Най-вероятно не дава хубава маса във багажника,когато го отвориш над главата ти има едни мисля медни бутончета 4 те са на пружини виж някое да не е заяло.И на мен ми се е случвало.

Коментар

Виж си там пластинките на 3-та врата да не са окислени.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря, ви за съвета колеги точно тези пластини бяха наръсих ги с контактен спрей и ги размърдах проблема е решен. :D

Коментар

Working...
        X