Здравейте колеги. Първо искам да се извиня ако вече има такава тема, но не успях да открия. Имам следния проблем. От близо една година ми свети един оранжев триъгалник на таблото - break lamp failure. Какво ли не правих, на ауто италия я носих казаха ми стоп машинка - смених я и пак същото. Ходих да я закачат на неоторизирани сервизи и момчетата ми казаха, че няма връзка между таблото и ABS-са. Как се оправя, не знаят. Когато дойде лятото спря да свети. Когато стане студено, или завали и стане влажно в колата, светва. Смених всички крушки. С финна шкурка минах всички метални пластинки, изгася за определено време и пак светва. Вече съм вдигнал ръце и не знам какво да правя. Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем и го е решил да пише защото вече сънувам онзи омразен сигнал който ме уведомява че има пробле,Благодаря ви предварително.1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)". Редактирай заглавието на темата според правилата. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
брейк ламп фаулър - фият стило 1.9 ЖТД
Collapse
X
-
Re: break lamp failure Fiat Stilo 1.9 JTD
krasenrahnev написа:Здравейте колеги. Първо искам да се извиня ако вече има такава тема, но не успях да открия. Имам следния проблем. От близо една година ми свети един оранжев триъгалник на таблото - break lamp failure. Какво ли не правих, на ауто италия я носих казаха ми стоп машинка - смених я и пак същото. Ходих да я закачат на неоторизирани сервизи и момчетата ми казаха, че няма връзка между таблото и ABS-са. Как се оправя, не знаят. Когато дойде лятото спря да свети. Когато стане студено, или завали и стане влажно в колата, светва. Смених всички крушки. С финна шкурка минах всички метални пластинки, изгася за определено време и пак светва. Вече съм вдигнал ръце и не знам какво да правя. Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем и го е решил да пише защото вече сънувам онзи омразен сигнал който ме уведомява че има пробле,Благодаря ви предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар