Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дигитално табло на фиат типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дигитално табло на фиат типо

Здравейте колеги. Имам селеното питане. Фиат типо. дигитално табло. Проблема е , че не ми свети индикатора за фарове (къси светлини) и индикацията за изминати километри е много слабо осветена. Също така регулирането на силата на осветление на таблото често ми заяжда. ту работи, ту иска време копчето да е натиснато. Някой може ли да даде съвет кое как се ремонтира - индикацията за фарове, лекото осветление на изминати километри и проблема с зачждащото копче за сила на светлината на таблотоБлагодаря предварително.

Колега като за начало трябва да свалиш таблото и да подмениш изгорелите и нагорелите крушки които осигуряват липсващата ти светлина. Как се разглобява таблото? Лесно е просто дръпни някой наръчник и си готов доколкото помня е на 4-5 винтчета и щипки. Имай в предвид, че като си в колата от дясната страна на таблото точно до парното има едно капаче което трябва да се свали и там отдолу са винтчетата д ане го счупиш
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

РАЗГЛОБИХ ГО ТАБЛОТО, АМА ЯВНО ЛАМПИТЕ СА СКАПАНИ. СЕГА ЩЕ ГИ СМЕНЯ ВСИЧКИТЕ, ЧЕ В РАЗГЛОБЕНО СЪСТОЯНИЕ СВЕТЕШЕ, СЕГА ПЪК ОБОРОТОМЕРА И ОЩЕ НЯКОЯ ЛАМПА НЕ СВЕТАТ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК СЕ РАЗГЛОБЯВА ЛОСТА ЗА ЧИСТАЧКИТЕ, И ТАМ ИМА ДЕТ НЕ МИ СВЕТИ ?

Коментар

Working...
      X