Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари по темата темпомат за JTD100/110/115

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментари по темата темпомат за JTD100/110/115

Днес си поиграх и окабелих. После реализирах схемата, но ефекта е нулев. Успя на два пъти за кратко да подаде газ от бутона и това беше. Давайте идеи. П. С. Вече който ме нерви, ще го кълна така - Да ти се наложи букса за ECU на JTD100 да окабеляваш дано. :D

naskobg написа:
    Днес си поиграх и окабелих. После реализирах схемата, но ефекта е нулев. Успя на два пъти за кратко да подаде газ от бутона и това беше. Давайте идеи. П. С. Вече който ме нерви, ще го кълна така - Да ти се наложи букса за ECU на JTD100 да окабеляваш дано. :D
    Бъди сигурен за връзките.Не може да подаде газ за момент и след това да не върви.Има нещо гнило в цялата работа.Има ли някакви записани грешки в последствие?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Вторият път като подаде газ за момент, погледнах веднага. Имаше Р0703. Изтрих я и не се появи отново. Карах със закачен лаптоп. Направи ми впечатление че май ФЕС не го показваше актив.

Коментар

На мен ми правеше проблем СТОП машинката на съединиетя,не се опираше педала в нея и затова не се задействаше Темпомата.Виж и на спирачката дали е наред.Ако една от двете не са добре ще ти прави мизерии.

Коментар

Карах я с включен ФЕС, отчиташе си нормално натискането на съединителя и на спирачката.

Коментар

willow75bg написа:
            На мен ми правеше проблем СТОП машинката на съединиетя,не се опираше педала в нея и затова не се задействаше Темпомата.Виж и на спирачката дали е наред.Ако една от двете не са добре ще ти прави мизерии.
            Такъв беше проблема и при Airfan, но при Наско уж отчита.Казвам уж, защото като закачих ФЕС-а каза, че педала е натиснат после се оправи.Нищо чудно и да прави мизерии машинката.Ето на Airfan какъв беше проблема:Това е при свободно положение на педала.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              willow75bg написа:
              Такъв беше проблема и при Airfan, но при Наско уж отчита.Казвам уж, защото като закачих ФЕС-а каза, че педала е натиснат после се оправи.Нищо чудно и да прави мизерии машинката.Ето на Airfan какъв беше проблема:Това е при свободно положение на педала.
              naskobg написа:
              Карах я с включен ФЕС, отчиташе си нормално натискането на съединителя и на спирачката.

Коментар

emzo написа:
                Казвам уж, защото като закачих ФЕС-а каза, че педала е натиснат после се оправи.Нищо чудно и да прави мизерии машинката.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Такъв беше проблема и при Airfan,....
                  Колегата Airfan, нали е с JTD105? Нали само на JTD100, 110 и 115 ставаше?
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Преди малко пак е тръгнал за момент, но с натискането на плюс е ускорявала, с натискането на Резюм темпомата е тръгнал за около километър, като е поддържал скорост и при изкачване и при спускане.

Коментар

Eй много ще се смея, като намеря прекъснати кабели или лош контакт в Неделя
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ъпдейт, схемата е правилна и работи !Колегата има някъде лош контакт, но като цяло я покарах едно 2-3км на темпомат.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес пак тръгна и после спря. Ще го боря тоя темпомат.

Коментар

Working...
                          X