Днес си поиграх и окабелих. После реализирах схемата, но ефекта е нулев. Успя на два пъти за кратко да подаде газ от бутона и това беше. Давайте идеи. П. С. Вече който ме нерви, ще го кълна така - Да ти се наложи букса за ECU на JTD100 да окабеляваш дано. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по темата темпомат за JTD100/110/115
Collapse
X
-
naskobg написа:Днес си поиграх и окабелих. После реализирах схемата, но ефекта е нулев. Успя на два пъти за кратко да подаде газ от бутона и това беше. Давайте идеи. П. С. Вече който ме нерви, ще го кълна така - Да ти се наложи букса за ECU на JTD100 да окабеляваш дано. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
willow75bg написа:На мен ми правеше проблем СТОП машинката на съединиетя,не се опираше педала в нея и затова не се задействаше Темпомата.Виж и на спирачката дали е наред.Ако една от двете не са добре ще ти прави мизерии.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:willow75bg написа:На мен ми правеше проблем СТОП машинката на съединиетя,не се опираше педала в нея и затова не се задействаше Темпомата.Виж и на спирачката дали е наред.Ако една от двете не са добре ще ти прави мизерии.naskobg написа:Карах я с включен ФЕС, отчиташе си нормално натискането на съединителя и на спирачката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар