Здравейте. Имам фиат Браво, който в момента е с фабричния плеър и с фабричните колони.Чета форума, когато ми остане свободно време и да си призная не разбирам много.Да оточня, че имам друга кола, тази я карам предимно градско.Чудя се как да си поъпгрейдна аудиото, така че да вади приличен звук.В момента работят само колоните в предните врати и като се увеличи малко повече, почват да пращят особенно, когато има повече бас в песента.Прочетох преди малко, че фабричният касетофон може да се модифицира или нещо такова (ако може някой да сподели как)? Общо взето ми стана ясно, че за нов касетофон пари няма смисъл да давам.Бас каса в багажника не смятам да слагам, понеже ще заеме полвината багажник.Интересува ме да си купя някакви нормални колони да ги вържа към фабричното аудио, телефонът ми има ФМ трансмитер и да си слушам прилично.Надявам се да ме разбирате, искам нещо прилично на ниска цена, колкото да се чува добре в колата.От стъпала, усилватели и прочие не разбирам, затова не ги коментирам, ако някой има идея включваща друго освен колони, нека я сподели.Поздрави на всички.ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аудио за Браво
Collapse
X
-
emzo написа:Слагай едни елипси 6х9 в предните врати с ринг от ПДЧ.Демпни вратите и т’ва е, като не искаш да сменяш кас’фона.Препоръчвам ти Helix Esprit E169, ама едва ли ще ти хареса цената :DFiat Bravo 1.9 TD, 75
1999 г
Коментар
-
Не е лошо някой да сложи някое чертежче, може и скица на ръка, с размерите на този "ринг от ПДЧ" за предните врати.Скоро и аз мисля да сменям предните говорители [на вратите] както и да добавя още два отзад на кората.На фабричните места [отзад] имам. Нови HERTZ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Аудио за Браво
bigdarkmad написа:Здравейте. Имам фиат Браво, който в момента е с фабричния плеър и с фабричните колони.Чета форума, когато ми остане свободно време и да си призная не разбирам много.Да оточня, че имам друга кола, тази я карам предимно градско.Чудя се как да си поъпгрейдна аудиото, така че да вади приличен звук.В момента работят само колоните в предните врати и като се увеличи малко повече, почват да пращят особенно, когато има повече бас в песента.Прочетох преди малко, че фабричният касетофон може да се модифицира или нещо такова (ако може някой да сподели как)? Общо взето ми стана ясно, че за нов касетофон пари няма смисъл да давам.Бас каса в багажника не смятам да слагам, понеже ще заеме полвината багажник.Интересува ме да си купя някакви нормални колони да ги вържа към фабричното аудио, телефонът ми има ФМ трансмитер и да си слушам прилично.Надявам се да ме разбирате, искам нещо прилично на ниска цена, колкото да се чува добре в колата.От стъпала, усилватели и прочие не разбирам, затова не ги коментирам, ако някой има идея включваща друго освен колони, нека я сподели.Поздрави на всички.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги ринговете си ги изработих като поставих новите говорители върху ПДЧ -то и го очертах с химикал след това го изрязох с ПРОБОДЕН ТРИОН а не резец и направих вътрешен отвор колкото да мине говорителя (с налучкване и последващо разширяване до необходимия размер) след това хванах ПДЧ -то на вратата на оригиналните отвори с по дълги винтове а говорителя хванах на ПДЧ-то. Не съм демпвал вратите или други работи и резултата ми харесва но съм с СД . И с оригиналното радио свири но все пак е по слабо. П.П. после забелязах че на кутията на говорителите има чертеж които можеше да използвам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар