От няколко дена спряха да ми ряботят фаровете.Първо първия вечер ме хвана неподготвен и държах клуча на вътре докато стигна до града.Но на другия ден въобще не работиха.От днес като ги вклуча от първия опит не заработиха и чистачките и вентилатора на парното!Благодаря предварително за помоща ! Колата е Fiat Bravo TD100 97г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми работят фарове,чистачки,парно!Моля за помощ!
Collapse
X
-
И ако сменяш предпазители не слагай от ония китайските. Защото не са 5, 10, 15 ... ампера ами са два вида - с тънка и с дебела вложка. На колко ще изгорят е много секретна фирмена тайна на китайците. Лошото е ако вместо на 5 гори на 10 ампера защото преди него може да се подпали проводникът който води до предпазителя. А, и ако сложиш нов предпазител и ако пак изгори значи има проблем от който гори предпазителят.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Здравей колега, от личен опит на моята стара кола фиат брава ще ти кажа, че не е страшно. Първо си махни пластмасите на волана и погледни буксата която влиза в ръчката за чистачките, почистваш я хубаво, леко с отвертка надраскай пластинките, мръдни ги така че да направят по добър контакт сложи пак буксата и ще видиш че всичко ще се оправи. Късмет.
Коментар
-
krasenrahnev написа:Здравей колега, от личен опит на моята стара кола фиат брава ще ти кажа, че не е страшно. Първо си махни пластмасите на волана и погледни буксата която влиза в ръчката за чистачките, почистваш я хубаво, леко с отвертка надраскай пластинките, мръдни ги така че да направят по добър контакт сложи пак буксата и ще видиш че всичко ще се оправи. Късмет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар