Проблемът ми се появи след като измих двигателя с пароструйка.Състои се в следното:когато запаля двигателя и започва да прекъсва.Имам впредвид че стига до 1500 оборота и после пада до 400 това се повтаря постоянно през 1-2 секунди докато колата не загрее на оптимална температура.Искам предварително да кажа че смених свещите и кабелите и пак е същото положение.Ако някой има идея за какво става въпрос моля да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ненормално работещ двигател
Collapse
X
-
Това с откачането на акумулатора го пробвах но не помогна.Днес ми направи впечатление че като тръгнах на бензин и подам гас по рязко колата забива като че ли се дави незнам.А когато поеме горивото нещо започва да чука и идва от към двигателя.Като се включи газовото заработва малко по-добре но пак е тромава."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
-
Пароструйката е нож с 2 остриета, единственото хубаво е, че ти е измит двигателя, от там нататък започват минусите на които си се натъкнал, намокрил си някъде електрониката и сега ще има да се луташ. Провери ли си бобините дали са в ред като първа стъпка, най-често там се издънват нещата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Ненормално работещ двигател
D_O_C написа:Проблемът ми се появи след като измих двигателя с пароструйка.Състои се в следното:когато запаля двигателя и започва да прекъсва.Имам впредвид че стига до 1500 оборота и после пада до 400 това се повтаря постоянно през 1-2 секунди докато колата не загрее на оптимална температура.Искам предварително да кажа че смених свещите и кабелите и пак е същото положение.Ако някой има идея за какво става въпрос моля да помогне.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар