марката на цд чейнджъра? както казах в една тема тук наскоро има някакъв пайниър кастафон със контрол на чейнджър та искам да си сложа един. мислих и за вариант да вкарам през буксата на чейнджъра някой флаш плеър, но при цената на чейнджърите не си заслужава да се занимавам. притесняват ме 2 неща: 1.четох, че трябва марките на двете да съвпадат. това не е голям проблем, но дори и 2 да са пайниър пак не било сигурно че ще се разбират. има ли такова нещо? 2. извинявам се за тъпия въпрос ама съм бос в музиките, искам да знам този чейнджър е с плеър нали? т.е. самия чейнджър си чете дисковете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължително ли е марката на касетофона да съвпада с ...
Collapse
X
-
1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони!2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони!2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар