Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задължително ли е марката на касетофона да съвпада с ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задължително ли е марката на касетофона да съвпада с ...

марката на цд чейнджъра? както казах в една тема тук наскоро има някакъв пайниър кастафон със контрол на чейнджър та искам да си сложа един. мислих и за вариант да вкарам през буксата на чейнджъра някой флаш плеър, но при цената на чейнджърите не си заслужава да се занимавам. притесняват ме 2 неща: 1.четох, че трябва марките на двете да съвпадат. това не е голям проблем, но дори и 2 да са пайниър пак не било сигурно че ще се разбират. има ли такова нещо? 2. извинявам се за тъпия въпрос ама съм бос в музиките, искам да знам този чейнджър е с плеър нали? т.е. самия чейнджър си чете дисковете?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони!2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони!2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона!
      :D по въпрос 1: добре, може и да са различни марки, но аз по какво да разбера дали ще се разбират освен да го пробвам има ли някакъв начин. все пак това си значи 1 да го купя на сляпо и после да видя дали става. а ако си намери чейнджър пайниър 100% ли е че ще се разберат с кех7930р /не че ти говори нещо де ама/ :D
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честно казано не съм наясно по какъв признак се съди за съвместимост (освен конекторите). Попадах на няколко мнения на колеги, които са слагали различни от Grundig машинки. Потърси из форума, ще изникне нещо!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X