Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

отказа ми таблото да свети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отказа ми таблото да свети

здр-те колеги по време на движение таблото ми както си светеше изгасна на другият ден го отворих и според мен крушките са здрави нямат опушвания както се получават при изгаряния някои може ли да ми даде савет и снимка кои крушки са за осветлението и има ли отделен бушон за осветлението на таблото изгоряло ми е само осветлението което осветява километража иначе всичко друго си свети БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА САВЕТИТЕ
    Поздрави! Димитър

Re: отказа ми таблото да свети

mitrity написа:
    здр-те колеги по време на движение таблото ми както си светеше изгасна на другият ден го отворих и според мен крушките са здрави нямат опушвания както се получават при изгаряния някои може ли да ми даде савет и снимка кои крушки са за осветлението и има ли отделен бушон за осветлението на таблото изгоряло ми е само осветлението което осветява километража иначе всичко друго си свети БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА САВЕТИТЕ
    Послено - само лампата осветяваща километража не свети, а цялото останало табло свети? Смени лампата. Ако ЦЯЛОТО табло със все уредите не свети - смени предпазителя.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Крушките се проверяват с уред дали са здрави, а не дали им е черно стъклото. Наскоро един колега от форума имаше сериозен проблем с мигачи на Хюндай, според него бушоните бяха здрави, но според мултицета - не. Оказа се едно бушонче от 10 А, а той беше разглобил половината Хюндай... Така че ако стъклото е бяло, не значи че жичката не е скъсана.

Коментар

значи не ми свети само километража иначе стрелките се движат и всичко останало свети
        Поздрави! Димитър

Коментар

тарся човек каито наистина разбира от електроника плащам си

тарся го вав вразка с таблото ми отказа да свети само километража не свети иначе стрелките се мардат смених бушона но сложих по голям и запуши и сигурно сам стопил някои кабел и да може този които разбира да го смени защото не ми се играе аз да го правя
          Поздрави! Димитър

Коментар

тарся човек каито наистина разбира от електроника плащам си

тарся го вав вразка с таблото ми отказа да свети само километража не свети иначе стрелките се мардат смених бушона но сложих по голям и запуши и сигурно сам стопил някои кабел и да може този които разбира да го смени защото не ми се играе аз да го правя
            Поздрави! Димитър

Коментар

Working...
            X