Здравейте колеги фиатчето ми е с климатик а сега ми изпадна централна конзола с термотроника която е, въпросчето ми е следното ако е сложа само нея ще си работи ли нормално без да сменяма табло и огледало с датчик за външна тем. . Благодаря Ви предварително !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да стане от климатик в термотроник
Collapse
X
-
lithrone
Я покажете тази конзола с термотроника, че не успях да я открия.Спомням си че съм виждал снимка на конзола с диспл. всесто врътки...това ли е?
Коментар
-
Ако има бутон за външна температура, значи си има ттермотроник/климатроник или кой както го нарича. Обаче колата на колегата е 1997-ма, тогава са били моделите с конвенционален климатик. Той иска да си сложи конзолата от модел 98-01, и смята че това е достатъчно всичко да работи. Е, няма да стане само с това. А колкото до дисплеите - Брава по принцип са си с електронен дисплей, с механичен са Бравотата ГТ и ХГТ, според едни книжки.
Коментар
-
ogi28b написа:Ако има бутон за външна температура, значи си има ттермотроник/климатроник или кой както го нарича. Обаче колата на колегата е 1997-ма, тогава са били моделите с конвенционален климатик. Той иска да си сложи конзолата от модел 98-01, и смята че това е достатъчно всичко да работи. Е, няма да стане само с това. А колкото до дисплеите - Брава по принцип са си с електронен дисплей, с механичен са Бравотата ГТ и ХГТ, според едни книжки.Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
g.paskov написа:ogi28b написа:Ако има бутон за външна температура, значи си има ттермотроник/климатроник или кой както го нарича. Обаче колата на колегата е 1997-ма, тогава са били моделите с конвенционален климатик. Той иска да си сложи конзолата от модел 98-01, и смята че това е достатъчно всичко да работи. Е, няма да стане само с това. А колкото до дисплеите - Брава по принцип са си с електронен дисплей, с механичен са Бравотата ГТ и ХГТ, според едни книжки.
Коментар
-
Исках да попитам какво пречи да се използува това http://www.dobrikit.dir.bg/page13.htm и то да включва и изключва вентилатора при предварително зададена му температура в купето.
Коментар
-
vesel4o написа:Исках да попитам какво пречи да се използува това http://www.dobrikit.dir.bg/page13.htm и то да включва и изключва вентилатора при предварително зададена му температура в купето.
Коментар
-
vesel4o написа:Видях, че с промяна на резистора на обратната връзка в схемичката на добрикит /резистор 8.2к/ се променя и хистерезиса и може да се настрои с хистерезис 2-3 градуса, така, че да не включва и изключва толкова често. Мисля да пробвам и да споделя резултата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар