lubomm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
занулява ми дневния километраж при стартиране на ксенона
Collapse
X
-
Danchojn написа:lubomm написа:тази събота ще направя малко експерименти да съм сигурен че не е от акумулатора и тогава май със Стелиян ще пуснем релета .
Коментар
-
Представлява дросел и кондензатор. Само, че за да ти кажа какви стойности трябва да са елементите, трябва да се наблюдават с осцилископ процесите. Поставя се по пътя на захранването. Дросела трябва да издържа 10Аrms но колко да са хенрите....По принцип по-голям е по-добре. Кондензатора трябва да е около 1000uF/100V поне. Това е горе долу.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ogi28b написа:Ако са купувани някъде от тук - дали не може да бъдат върнати с описание на проблема, а като основание - колата на jenshen73, където проблем няма, което значи, че точно единият комплект е дефектен, а другия не?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
и така малко напредък ,проблема не е от акумулатора .Ха сега казвайте какво да пробвам да го оправя .Мисля да видя кой е захранващия кабел на дневния километраж и да направя диод и кондензатор .Ако някой знае дали ще стане с тези филтри дет писаха по горе нека каже цена и от къде да си взема .Общо взето давайте идеи
Коментар
-
Я ми върни ксеноните да ти спрат проблемите. И без това съм решил да слагам дълги. Пък ще ти купим не китайски за 200-300лв. Ако си навит де.Steliyan's Life!
Коментар
-
lubomm написа:нещо май се заяждаш а :DSteliyan's Life!
Коментар
-
Точно това щях да попитам и аз но по малко по разлиен начин. Имаше една тема на ogi28b мисля, как се прекарват късите на мареа през реле, а не да минава целия ток през ключа. Това беше първото нещо което направих преди да си монтирам ксенона.А мисля че съм срещал преди време подобен проблем в друга тема и се оказа че кабелите на ксенона минават много близо до някакъв сноп кабели та даже правеше проблем и в работата на двигателя.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар