сложих ксенона и се появи проблем ,а именно занулява ми дневния километраж при всяко пускане на ксенона .Какво да направя да отсраня тоя гаден проблемПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
занулява ми дневния километраж при стартиране на ксенона
Collapse
X
-
За сега не бързай да правиш нищо.С моята Мареа имах същият проблем и се каних да слагам някакви филтри които решавали проблема.Докато се наканя да ги сложа проблема се реши сам. :D В момента забелязвам рестартиране единствено ако запаля двигателя при включени фарове.Ако си запаля и после ги включа(както си правя обикновено)проблема го няма.
-
Според мен е акумулатор особенно ако автомобила е с дизелов двигател примерно ТД 100 и подгревните свещи работят и известно време след стартиране на двигателя.Тогава консумацията на ток е по-голяма и затова се получава така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Според мен е акумулатор особенно ако автомобила е с дизелов двигател примерно ТД 100 и подгревните свещи работят и известно време след стартиране на двигателя.Тогава консумацията на ток е по-голяма и затова се получава така.
Коментар
-
lubomm написа:Tornado написа:Според мен е акумулатор особенно ако автомобила е с дизелов двигател примерно ТД 100 и подгревните свещи работят и известно време след стартиране на двигателя.Тогава консумацията на ток е по-голяма и затова се получава така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
lubomm написа:естествено ще е китаец . Как ще ми обясниш когато колата е запалена динамото зарежда и като включа ксенона и занулява километражаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
lubomm написа:Tornado написа:Според мен е акумулатор особенно ако автомобила е с дизелов двигател примерно ТД 100 и подгревните свещи работят и известно време след стартиране на двигателя.Тогава консумацията на ток е по-голяма и затова се получава така.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Tornado написа:lubomm написа:естествено ще е китаец . Как ще ми обясниш когато колата е запалена динамото зарежда и като включа ксенона и занулява километражаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
@Danchojn: Колега явно четеш избирателно постовете. Ксенон комплекта наистина е китаец, но брат близнак на моя - дори ги монтирахме на еднакви места - при мен с изряден акумулатор НЯМА никакви проблеми. Пиковата консумация при палене на ксенона е доста по-голяма от тази на халогенната лампа. Говоря за 4.58А срещу минимум 12А при ксенона.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар