Със сигурност на повечето Marea ELX има и батерия и платка в ключа, които управляват централното, дори и да няма фабрична аларма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дисплея на километража на Мареа
Collapse
X
-
Tempras написа:Със сигурност на повечето Marea ELX има и батерия и платка в ключа, които управляват централното, дори и да няма фабрична аларма.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
да на този от снимката има но беше споменато по-горе че на ELX има ама моят ключ не е като този от снимката, много по проЗ е без бутони лампички и т.н. п.с.малко оспамихме темата, от за километражи се обърна на ключовеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Оспамихте темата, щото Emzo напоследък се държи неадекватно. Ключовете за Браво/Брава/Мареа, които имат БАТЕРИЯ са и ДИСТАНЦИОННИ за отключвана/заключване на вратите и/или също за вградената фабрична аларма. Всякакви останали спорове са излишни. Възможно е ключът ви да има бутон, който няма функция и да имате допълнително дистанционно точно за алармата и заключването - това е поради бъгавата "централа" на заключването - по неведоми причини си забравя ключовете и трябва или да се препрограмира или се "шунтира" и си имаме по 2 дистанционни вместо 1.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:E к’во ми неадекватното ? При слаба батерия изписва BATT LOW* на екрана, а на ключа **диода мига 3 пъти.**Баш по темата си е.*Поне при Пунто и Стило ** При Браво/а/МареаSteliyan's Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Конкретно това табло изписва и информация за нивото на маслото, но не в този модел автомобил, ами в Браво/а.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
@Skip_01: mitaka_neikov има Bravo 1.9JTD - може да заснеме точно това показание. Дори ме изненада с него, а и самият той ми каза "аз щеката не я гледам - гледам си дисплея". Ако има време и желание - ще щракне една снимка на конкретното показание.Steliyan's Life!
Коментар
-
Skip_01 написа:ogi28b написа:Конкретно това табло изписва и информация за нивото на маслото, но не в този модел автомобил, ами в Браво/а.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар