Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргиналното CD на Стило да се направи да чете MP3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оргиналното CD на Стило да се направи да чете MP3

Здравейте колеги!Искам да Ви попитам къде мога да си закарам CD-то на Стилото да ми го направят да чете МР3?Защото сега е само Audio format ... преди години един познат си беше закарал CD-то някаде и му го направиха от CD на DVD да чете и неговия плеър беше съвсем обикновен ...... но засъжаление му изгубих следите на този познат и немога да го питам къде го е правил.Според мен всеки уважаващ себе си майстор,който малко или много разбира от работата си мисля ,че ще му е лесно да го направи!п.п. Искам просто да ми чете MP3 и да ми изкара два изхода за уселвател отзад!Защото е супер грозно да махна ориг. cd на Стилото и да сложа някъв грозен преходник с универсален плеър.Благодаря предварително!

Re: Оргиналното CD на Стило да се направи да чете MP3

PB 5989 MP написа:
    Здравейте колеги!Искам да Ви попитам къде мога да си закарам CD-то на Стилото да ми го направят да чете МР3?Защото сега е само Audio format ... преди години един познат си беше закарал CD-то някаде и му го направиха от CD на DVD да чете и неговия плеър беше съвсем обикновен ...... но засъжаление му изгубих следите на този познат и немога да го питам къде го е правил.Според мен всеки уважаващ себе си майстор,който малко или много разбира от работата си мисля ,че ще му е лесно да го направи!п.п. Искам просто да ми чете MP3 и да ми изкара два изхода за уселвател отзад!Защото е супер грозно да махна ориг. cd на Стилото и да сложа някъв грозен преходник с универсален плеър.Благодаря предварително!
    Свържи се с колегата RedStorm, ако той не може да ти помогне се свържи с Продан(ти знаеш за кой говоря)!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Да верно а ти някъв телефон имаш ли на него че аз го нямам?Аз имам на Омбри .... дали той може да ми помогне ?

Коментар

Забрави !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има решение-ново CD :D или нов хардуеър в старата кутия.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
          X