Здравеите колеги най после се сдобих с ел. огледала и копче за тях. разглеждах схемите и на някои от кабелите на самите огледала не отговарят на световете примерно пише червен а там има син. Някои зблъсквал ли се е с този проблем. А кабелите на колата още несъм ги проверявал да видя там как е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика от схемите в мануал и реалноста
Collapse
X
-
Става дума за Брава JTD 105 1999г. реших да я направя с ел огледала и сега разучавам схемите понеже имам кабели и букси за огледала във вратите а нямам букса за джоистика. И доколкото разбирам за сега кабелите на джоистика се включват в една букса под таблото номер 28А и на още едно място на таблото с бушони.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
RC_MIRO написа:Мисля че имам понеже има мукси и в двете врати
Коментар
-
Извинявам се за грешката но все пак е човешко да се граши И аз така мисля да снимам буксите ама ве се прибирам по тъмно и няма време, тези дни ще правя и това. Но каквото и да липсва мисля че ще го прекарам. само едно немога да разбера от схемите им едно означение ( N.D. ) ако някой знае да каже моля.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Коментар
-
RC_MIRO написа:Извинявам се за грешката но все пак е човешко да се граши И аз така мисля да снимам буксите ама ве се прибирам по тъмно и няма време, тези дни ще правя и това. Но каквото и да липсва мисля че ще го прекарам. само едно немога да разбера от схемите им едно означение ( N.D. ) ако някой знае да каже моля.
Коментар
-
Да ви кажа сега гледах точно тази букса 28А в която се сабират кабелите от вратите и от там тръгва за копчето до там има кабелите точно по схемата. От там за към копчето ги няма но това ми се струва лесна работа :D но по схема има един кабел от копчето които се свързва на друго място но и него ще оправим надявам се. Сега при първа възмойност и свободно време почвам. Ще ви държа в течение. надявам се да мога да дам и снимки.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Коментар
-
Здрасти днес си намерих букса за копчето на огледалат. Обаче се оказва че нито един от кабелите на нея не отговаря на схемата. Тя е от браво 97 а моята схема е за след 98 и дали ще има проблем ако наредя кабелите така както са по новата схема, и дали има разлика в копчетата селд 98 и 97FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар