Десния ми фар понякога свети, понякога не. Колата е пунто 1.9jtd 2000година и незнам дали са h1, h3 или h7. Къде да отида да ги погледнат и да си купя от магазини 2 най-обикновени крушки, за да ги сменя?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са крушките на фаровете на Пунто 1.9 jtd?
Collapse
X
-
Защо пък реши , че може да е от крушките ?Може нещо да няма контакт хубав Не знам как се сменят крушки на Пунто , но не мисля , че е толкова трудно.. изкарай токовете към фара , изкарай после и крушките и виж .. почисти замърсени места , които имат контакт ... провери Успех.Иначе , всеки може да ти ги погледне Най малкото и ти сам предполагамFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
-
При 1.9JTD не знам как е с пространството под капака но при същото Пунто, но ХГТ няма начин да се сменят крушките на левия фар само с бъркане. Няма никакво место, дори и капачката на фара не може да се свали. Единствения начин е с отхлабване на бронята и вадене на фараFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Извинявам се за повторния отговор , но след редакцията нещата изглеждат по друг начин.Мойто Типо (е , не е пунто , но ти давам просто някакъв жокер) също има проблем със десния фар , не , че е италианска работа или нещо друго ..Просто е замърсено мястото ,където се свързват крушките .. да го наречеме контакта (просто изобщо не знам как му казват!) ..Та , ако не си ограничен откъм пространство , просто се опитай да свалиш всичко , почисти го и го сложи пак.Предварително , ако нямаш място да правиш каквото и да е - пусни фаровете , и почни да натискаш гумичката зад фара , и ако случайно се промени нещо (сиреч светне , или изгасне) причината определено е замърсяване или кофти контакт. Давам този съвет , защото колкото и да няма място ,предполагам все за 2-3 пръста да се мушнат зад фара ще има , и да пробваш така ,вместо да губиш време в прекалено много разглабяне , и търсене на безброй причини .. които могат да се локализират толкова лесноFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Re: Какви са крушките на фаровете на Пунто 1.9 jtd?
shrek06 написа:Десния ми фар понякога свети, понякога не. Колата е пунто 1.9jtd 2000година и незнам дали са h1, h3 или h7. Къде да отида да ги погледнат и да си купя от магазини 2 най-обикновени крушки, за да ги сменя?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар