Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са крушките на фаровете на Пунто 1.9 jtd?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви са крушките на фаровете на Пунто 1.9 jtd?

Десния ми фар понякога свети, понякога не. Колата е пунто 1.9jtd 2000година и незнам дали са h1, h3 или h7. Къде да отида да ги погледнат и да си купя от магазини 2 най-обикновени крушки, за да ги сменя?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.

Защо пък реши , че може да е от крушките ?Може нещо да няма контакт хубав Не знам как се сменят крушки на Пунто , но не мисля , че е толкова трудно.. изкарай токовете към фара , изкарай после и крушките и виж .. почисти замърсени места , които имат контакт ... провери Успех.Иначе , всеки може да ти ги погледне Най малкото и ти сам предполагам
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

кола

Вярно че наединя малко по трудно се сменя ама чак пък да се фоди до сервиз едвали е необходмо те такимва клиенти много ги харесват по сервизите оставаш им лючовете и казваш оправете колата
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

мда така е, днес ще ги отворя да пробвам, може да има малко проба грешка, но все пак ще видя дали трябва да се купува нова или само ще ги почистя
        Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.

Коментар

При 1.9JTD не знам как е с пространството под капака но при същото Пунто, но ХГТ няма начин да се сменят крушките на левия фар само с бъркане. Няма никакво место, дори и капачката на фара не може да се свали. Единствения начин е с отхлабване на бронята и вадене на фара
          Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
          Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
          Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Ако минеш на някоя софийска среща на форума, със сигурност ще има кой да погледне, и да хвърли светлина по проблема.

Коментар

Извинявам се за повторния отговор , но след редакцията нещата изглеждат по друг начин.Мойто Типо (е , не е пунто , но ти давам просто някакъв жокер) също има проблем със десния фар , не , че е италианска работа или нещо друго ..Просто е замърсено мястото ,където се свързват крушките .. да го наречеме контакта (просто изобщо не знам как му казват!) ..Та , ако не си ограничен откъм пространство , просто се опитай да свалиш всичко , почисти го и го сложи пак.Предварително , ако нямаш място да правиш каквото и да е - пусни фаровете , и почни да натискаш гумичката зад фара , и ако случайно се промени нещо (сиреч светне , или изгасне) причината определено е замърсяване или кофти контакт. Давам този съвет , защото колкото и да няма място ,предполагам все за 2-3 пръста да се мушнат зад фара ще има , и да пробваш така ,вместо да губиш време в прекалено много разглабяне , и търсене на безброй причини .. които могат да се локализират толкова лесно
              Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
              Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Re: Какви са крушките на фаровете на Пунто 1.9 jtd?

shrek06 написа:
                Десния ми фар понякога свети, понякога не. Колата е пунто 1.9jtd 2000година и незнам дали са h1, h3 или h7. Къде да отида да ги погледнат и да си купя от магазини 2 най-обикновени крушки, за да ги сменя?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
                Крушките са H7 и на късите и на дългите, ако не са сменяни дълго време няма да сбъркаш ако ги смениш защото след време светлината отслабва, когато сложиш новите крушки ще усетиш разлика и в светлината. Поне аз усетих такава разлика

Коментар

Working...
                X