Добър ден на всички ..Пиша ви за следните проблеми (макар и прочел теми създавани за това , държа да обясня всичко в нова такава и да получа някакво мнение ..)Преди 2 вечери карах нощно , и тръгнах от Гара Елин Пелин към Елин Пелин ..След като отидох до там и се върнах , минах на 1 спящ полицай , и забелязах нещо странно ..Интериора започна да свети по-силно!Фаровете - и те! Късите станаха като дългите (преди) а дългите - ден правят!
Отидох на София , върнах се .. всичко точно ..Обаче на другия ден , запалих колата , карах през деня .. и вечерта пак запалих - лампата за акумулатора светна.. и то ярко червено , както си свети и по време на контакт.Фаровете пак станаха слаби .. което ме обърка тотално , таблото започна да свети и то слабо ..Нямам други проблеми с токовете , това е ,че тази лампа за акумулатора светна сега , а точно се бях зарадвал , че нещата са се самооправили (ако не се бяха оправили , нямаше и да ми прави впечатление дали са слаби/силни фаровете ..но се забеляза разликата)Имам и друг проблем - докато карам колата (то е от време на време) , ако изключа от скорост оборотите падат под 1000 и направо колата си гасне ..Не мога да разбера кога се случва .. просто , един път е загряла и го прави , други път е студена и го прави.Мога да съм карал до преди малко редовно , и после като изключа от скорост да ми изгасне .. не мога да разбера от какво е този проблем.И още един , често срещан проблем (поне така чух от един приятел)В краката на шофьора тече антифриз .. случва се след като се изгаси колата .. мисля ,че съм локализирал мястото на изтичане (под централната конзола , и явно по-към шофьора) ..Защо изтича , и кога .. не знам ..Ама 3 литра антифриз ако не отидоха , те па на ..Мисля , че е това .. поне за сега..А , да , и относно колата ..Фиат Типо , 1.6 , карбуратор , кара се само на бензин (без газова) .. други неща не знам.Мерси предварително на всички ..
![Shocked](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_eek.gif)
Коментар