Здравеите колеги днес почиствах таблото на Бравата и като свърших забелясъх че когато запаля колата лампата на аербега първо светва изгасва и после остава да свети от какво ли се получава това дали несъм намокрил с нещо някои датчик моля помагаите дразниме когато нещо ненормално ми свети по таблотоМодерирано заглавиеКолега, прочети правилата на форума. Ползвай и търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна индикацията за еърбега след почистване на таблото
Collapse
X
-
Re: Светна индикацията за еърбега след почистване на таблото
Diulgerov78 написа:Здравеите колеги днес почиствах таблото на Бравата и като свърших забелясъх че когато запаля колата лампата на аербега първо светва изгасва и после остава да свети от какво ли се получава това дали несъм намокрил с нещо някои датчик моля помагаите дразниме когато нещо ненормално ми свети по таблотоМодерирано заглавиеКолега, прочети правилата на форума. Ползвай и търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
кола
Ми да имаго 700 лв ако ди се дават по добре го шунтирай и готово весе едно няма КРЕШ и готовоИначе може да си търсиш от друга кола може и да не е ФИАТ а дае същия модел самоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=721373
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар