Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как се настройва часовника на този пайниър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как се настройва часовника на този пайниър

имам някакво смотано касетофонче пайниър води се keh p3730r. ясно ми е че едва ли по цифрите ще ми кажете, но какъв е принципа на настройка на пайниъра на часовника. мога да кача снимка на панела тази вечер ак още е от полза. имам 3 функционални бутона: аудио; function;program
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Re: как се настройва часовника на този пайниър

колега много съжалявам и сам сигурен че ти съжаляваш повече от мен но пайнерите нямат часовник
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

съжалявам че трябва да те разочаровам ама моя има. и е с 40 минути напред. просто не знам как се настройва неговата тииииииииитттттииииииииииттттиииии
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ще пускащ ли снимка може и да помогна.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...нимката е малко кофти и не знам как би могъл да помогнеш ама а дано. ако не ще го преживея
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Опитай на изключен касетофон със задържане на бутона + и после сверяваш но засега това.Спомням си само че за появата на часовника за сверяване се задържа този бутон в изкл.положение на апарата.Сверявал съм подобен дано и при теб да е така.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ето една по-добра http://www.priceminister.com/image?a...ductid=5512264
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

току що си настойх часовника не е точно както торнадо каза, но той ме мотивира да си поиграя иначе нямаше да се сетя как да стане. ако на някой му потрябва обяснявам как го сверих: на включено положение задържах бутона дисплей/този който сменя показанията на дисплея-честоти, име на радиото или час да показва/ и натиснах "1" /канал на радиото/ е за час и "2" е за минутите. държиш си дисплей и помпиш на 1 или 2 та това е. мерси на всички
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X