Здравейте колеги! Проблеми имам с осветлението в купето на Фиат Пунто 1.7тд спряха да светят лампите и часовника едновременно.Отварях плафона за изгоряли крушки но небяха.По между другото спряха да светят и задните габарити(крушките и бушоните са здрави).Възможно ли е след разкачането на акумолатора и закачането да е станало някакво прекъсване на веригата.Дайте съвет къде другаде да погледна по тези две пречини да нямам тоци,мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с плафонът на Пунто мк1 т.д
Collapse
X
-
Значи плафонът светна,един от бушоните явно съм го пропуснал в проверяването сега е ок.Лошото обаче е с проблема на задните габарити,проверих и до крушките отива ток след като превключа от лоста не светят.Разбирам че проблема е от лоста или там вътре в него нещо механизма да се е повредил,и да не пуска ток във веригата към задните габарити.Предните светят.Да ли подлежи на ремонт тази лостова система,и разглобяването лесно ли става,нещо капсоловано да ли има.Споделете колеги ако сте имали такъв проблемFIAT PUNTO 1.2MPI-95г
Alfa Romeo 147 jtd - 02г
Коментар
-
Re: лостове
kluchar написа:е най добре е да се смени ама като знам колко е работа провери как е самите стопове дали има -щото това най много се размаля ако бушоните са наредFIAT PUNTO 1.2MPI-95г
Alfa Romeo 147 jtd - 02г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар