Днес като реших да си отключа колата, забелязах, че свети постоянно оная червената лампичка на шофьорската врата и същата не пожела да се отвори... другите три врати се отварят нормално. Не работят копчетата за предните и задните стъкла, огледалата... въобще всички копчета не работят. Не свети включително и лампата долу при отворена врата. Лампичката до дръпката за отключване свети постоянно. Някакви идеи? Прозорците на другите врати работят и се отварят с копчетата си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не работят копчетата и заключването на шофьорската врата
Collapse
X
-
emzo написа:Извади модула с копчетата, пръсни го с контактен спрей и пробвай.Ако искаш да го раздваме като аматьорски ПРО-та - намери си кракната ФЕС2.3.1 и ЕЛМ327 и се вържи към компа на вратата, за да видиш, какво я боли
Коментар
-
Оооо Емо ти си цвете брат, при мен се обажда всичко наред, поне сме си писали с теб и знаеш, сега съм малко из Русе за някой друг стар изпит и карам с недозареждащо динамо, пищящ от време на време еърбег на дясна греда, скърцаща обтяжна ролка и нензам още какво....П.п от край време се каня и все забравям да питам, какво е положението с габарита при вас, аз без подаден контакт габарит нямам, при всички ли е така или при мен нещо куца в схемата.Ще извинява колегата че му оплесках темата, за щяло и нещяло .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Има леко подобрение след почистването на панела с копчета, но остана проблема който го имаше и преди - задните стъкла мога да ги сваля но не и да ги вдигна от копчетата на шофьорската врата, даже заден ляв се сваля сравнително трудно... явно за да се оправи ще трябва да подменя целия модул, защото може би проблема е някъде вътре по самата платка.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
emzo написа:Ама и почистване иска, не става само с пръскане Еле и ако това се обади при мене я мятам в Копринка, де*а и колата и де*а.tomsan написа:Има леко подобрение след почистването на панела с копчета, но остана проблема който го имаше и преди - задните стъкла мога да ги сваля но не и да ги вдигна от копчетата на шофьорската врата, даже заден ляв се сваля сравнително трудно... явно за да се оправи ще трябва да подменя целия модул, защото може би проблема е някъде вътре по самата платка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар