Аз Пайнер не бих си взел (MP3 плейър ДА, но не и колони - лично мнение /а и не само мое/). Ако ме питаш мен.. Тойага могат да ти доставят 5х7 на "Mac Audio".. питай ги.. ще ти кажат и крайна цена! Смятам, че ще си по-доволен от пайнерки, а и цената вероятно ще ти се върже по-тънка.Ако не те кефи "Mac Audio", то тогава си вземи от Техномаркет Herz колони.. и си готов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колони във вратите на Браво
Collapse
X
-
Anaboliy написа:А с този размер направо ме вкара в матрицата ) виж тук какво пише http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-132 Car application Daewoo, Fiat, Lancia, Seat, Volkswagenсега ако ми обясниш ((((((Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
..точно за това казах да си вземе оригиналните високоговорители... например в Техномаркет на колоните на Herz пише FIAT, НО продавачите казаха, че без да си донесеш оригиналните колони не могат да ти гарантират, че ще станат.. (все пак има някой разлики, като височината на говорителя).На мен не ми се занимаваше и за това отидох в Toyaga... до колкото си спомням дадох 20лв за монтажа...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
със свалянето на корите? попринцип знам че са си големи кожудери...днес мисля да пообиколя технополис и техномаркет да видя дали имат активни туби и на каква цена като намеря нещо по евтино мисля да взема едно басче по-малкичко. Знам ли мисля че ще е по-добре като за начало от смяна на колоните във вратите, но по нататък ...Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
perlsite написа:..точно за това казах да си вземе оригиналните високоговорители... например в Техномаркет на колоните на Herz пише FIAT, НО продавачите казаха, че без да си донесеш оригиналните колони не могат да ти гарантират, че ще станат.. (все пак има някой разлики, като височината на говорителя).На мен не ми се занимаваше и за това отидох в Toyaga... до колкото си спомням дадох 20лв за монтажа...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Anaboliy написа:...днес мисля да пообиколя технополис и техномаркет да видя дали имат активни туби и на каква цена като намеря нещо по евтино мисля да взема едно басче по-малкичко. Знам ли мисля че ще е по-добре като за начало от смяна на колоните във вратите, но по нататък ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
по илиенци ходих с друга цел но там си е само на едно място дето продават такива неща и всичко беше на BOSHMAN и цените са като в магазините, определено ако има гаранция е по добре от магазин да го вземеш не намерих активен бас на приемнива цена Но видях добра комбинация на Блаупункт усилвател и суббуфер около 350 лв. Като се има в предвид марката и характеристиките мисля че цената е приемлива за нова електроника, но главният ми проблем е че искам да не ми заема мн мявто баса което си е наистина проблем PS Аве тия Тъндър толко ли са зле най-скъпият им усилвател и готовата им бас каса общо са 230-250 лв ебаси боклукак трябва да е ?! За Бошманите незнам ама все пак блапункт си е марка квото и да си говорим 4 канален усилвател за 180 лв мися че е добре Да ме посаветвате ?!?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
то и от Pioneer до Pioneer говорители има голяма разлика- по голямата част от говорителите които ги продават нямат нищо общо с истинския Pioneer-в техномаркет продават от тея боклуци за 90 лв- ей тоя модел е е един пример TS-A 6990 S- 400 W, номинална мощност -80 W - елипси- здрав бас вадят- но просто не съществува такъв Pioneer- по голямата част от говорителите в техномаркет са измислени и нямат нищо общо с марката. В който и специализиран магазин за говорители вляза и им покажа този модел-викат къв е тоя измисления Pioneer-няма истински Pioneer с такава мощност за 90 лв. Ама то и като ги видиш как са направени ти става ясно-но за сметка на това че чуват по добре от Boshman.
Коментар
-
ми незнам аз се отказах засега от говорители след работа отивам и си взимам Блаупункт усилвател и туба. Проверих ги в сайта същите са като в техномаркет такаче се надявам да са истински около 350лв излиза 4 канален усилвател + Готина туба 12ка и двете са с красив дизайн ще ги чуя, но предполагам няма да ме разочарова BLAUPUNKT GTT-300 BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL това съм харесал и съм решил да го взимамПС случайно някой да си тарси кво да прави утре през деня? може да ми помогне да пуснем кабел за захранването ще почерпяFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Здравейте колеги тия от техно маркет се оказаха педали Като за начало това което продават не е точно това което прави блаупункт , но как то и да е по-лошото че не ида ли в тояга да ми ударат една тояга и да ми изтърсят джобовете неважи нито гаранция нито нищо. Даже неможеше и да го пробвам. Теглих им една и си трагнах Взех си от технополис един кар кид кабели с бушон и утре мисля да го сложа за да мога да ходя да си намеря подходящи усилвател и бас.Та мога ли да помоля някой от колегите знам че има доста който се занимават с това да ми обясни кое как точно да свържа, то не е кой знае какео но ми се ще да го направя качествено, а и мн ще съм благодарен ако на някой му се занимава да ми помогне. Благодаря предварителноFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Плюса се пуска през предпазителя директно на клемата на акумулатора. Масата съм я хванал от болта с масите на колонката в краката на шофьора /там са вързани всички маси на вътрешното обзавеждане на купето включително и на радиото/ -това е на Пунто предполагам че и на другите модели тази маса ще е там някъде. Кабела с чинчовете го пускаш от радиото назад към стапалото като тънката жичка по средата я закачаш на изхода на радиото за дистанционно управление на стъпало. Аз съм с Тъндърд стъпало и нямам никакви оплаквания. В едно сайтче един ентусиаст с съвсем прости средства беше изкарал от най евтиния им модел 300 вата синусна мощност!В момента в багажника ми има това скоро ще пусна снимка как изглежда и на място
Коментар
-
Кутията си я правих сам това ползвах за модел. Такава кутия като на снимката може да се поръчаш в Електрон.бг но е към 120 лв. На мен материалите ми излязоха към 40 лв, малко дърводелска работа и със сигурност стана по здрава от тая на снимката на външен вид по нищо не отстъпва - един познат тапицер добре се постара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар