Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колони във вратите на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз Пайнер не бих си взел (MP3 плейър ДА, но не и колони - лично мнение /а и не само мое/). Ако ме питаш мен.. Тойага могат да ти доставят 5х7 на "Mac Audio".. питай ги.. ще ти кажат и крайна цена! Смятам, че ще си по-доволен от пайнерки, а и цената вероятно ще ти се върже по-тънка.Ако не те кефи "Mac Audio", то тогава си вземи от Техномаркет Herz колони.. и си готов
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Anaboliy написа:
      А с този размер направо ме вкара в матрицата ) виж тук какво пише http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-132 Car application Daewoo, Fiat, Lancia, Seat, Volkswagenсега ако ми обясниш ((((((
      От Фиат до Фиат има разлика! Виж тук, какво пише: http://home.wxs.nl/~bertjes/mareaeng.htmlА, ако продълваваш да се чудиш, кой е размера, свали кората на вратата и премери!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

..точно за това казах да си вземе оригиналните високоговорители... например в Техномаркет на колоните на Herz пише FIAT, НО продавачите казаха, че без да си донесеш оригиналните колони не могат да ти гарантират, че ще станат.. (все пак има някой разлики, като височината на говорителя).На мен не ми се занимаваше и за това отидох в Toyaga... до колкото си спомням дадох 20лв за монтажа...
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

със свалянето на корите? попринцип знам че са си големи кожудери...днес мисля да пообиколя технополис и техномаркет да видя дали имат активни туби и на каква цена като намеря нещо по евтино мисля да взема едно басче по-малкичко. Знам ли мисля че ще е по-добре като за начало от смяна на колоните във вратите, но по нататък ...
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

perlsite написа:
            ..точно за това казах да си вземе оригиналните високоговорители... например в Техномаркет на колоните на Herz пише FIAT, НО продавачите казаха, че без да си донесеш оригиналните колони не могат да ти гарантират, че ще станат.. (все пак има някой разлики, като височината на говорителя).На мен не ми се занимаваше и за това отидох в Toyaga... до колкото си спомням дадох 20лв за монтажа...
            Прав си колега! 5х7 размер нови колони, като се вземат и монтират леко стърчат. Това е, защото оригиналните имат един пластмасов ринг около себе си, който леко ги издига и реално стъпват на 2-3 сантиметра отстояние от вратата. Но няма проблем и тези които се купя да се направят така с пластмасови луфтообирачи В моят комплект имаше такива. Но определено това е размерът 4х6 ще хлопа ужасно и разликата в свиренето е огромна!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Anaboliy написа:
              ...днес мисля да пообиколя технополис и техномаркет да видя дали имат активни туби и на каква цена като намеря нещо по евтино мисля да взема едно басче по-малкичко. Знам ли мисля че ще е по-добре като за начало от смяна на колоните във вратите, но по нататък ...
              Според мен правилно си решил! Субууфърът ще промени звуковата картина значително - повече отколкото подмяната на говорителите във вратите с (малко) по-качествени. Вервай ми! :DИ с риск да подразня естетическото чувство на някой колега тук, да ти река да направиш едно кръгче и в Илиенци. Може да откриеш вариант с доста добро съотношение цена/качество.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

по илиенци ходих с друга цел но там си е само на едно място дето продават такива неща и всичко беше на BOSHMAN и цените са като в магазините, определено ако има гаранция е по добре от магазин да го вземеш не намерих активен бас на приемнива цена Но видях добра комбинация на Блаупункт усилвател и суббуфер около 350 лв. Като се има в предвид марката и характеристиките мисля че цената е приемлива за нова електроника, но главният ми проблем е че искам да не ми заема мн мявто баса което си е наистина проблем PS Аве тия Тъндър толко ли са зле най-скъпият им усилвател и готовата им бас каса общо са 230-250 лв ебаси боклукак трябва да е ?! За Бошманите незнам ама все пак блапункт си е марка квото и да си говорим 4 канален усилвател за 180 лв мися че е добре Да ме посаветвате ?!?
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

то и от Pioneer до Pioneer говорители има голяма разлика- по голямата част от говорителите които ги продават нямат нищо общо с истинския Pioneer-в техномаркет продават от тея боклуци за 90 лв- ей тоя модел е е един пример TS-A 6990 S- 400 W, номинална мощност -80 W - елипси- здрав бас вадят- но просто не съществува такъв Pioneer- по голямата част от говорителите в техномаркет са измислени и нямат нищо общо с марката. В който и специализиран магазин за говорители вляза и им покажа този модел-викат къв е тоя измисления Pioneer-няма истински Pioneer с такава мощност за 90 лв. Ама то и като ги видиш как са направени ти става ясно-но за сметка на това че чуват по добре от Boshman.

Коментар

ми незнам аз се отказах засега от говорители след работа отивам и си взимам Блаупункт усилвател и туба. Проверих ги в сайта същите са като в техномаркет такаче се надявам да са истински около 350лв излиза 4 канален усилвател + Готина туба 12ка и двете са с красив дизайн ще ги чуя, но предполагам няма да ме разочарова BLAUPUNKT GTT-300 BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL това съм харесал и съм решил да го взимамПС случайно някой да си тарси кво да прави утре през деня? може да ми помогне да пуснем кабел за захранването ще почерпя
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Здравейте колеги тия от техно маркет се оказаха педали Като за начало това което продават не е точно това което прави блаупункт , но как то и да е по-лошото че не ида ли в тояга да ми ударат една тояга и да ми изтърсят джобовете неважи нито гаранция нито нищо. Даже неможеше и да го пробвам. Теглих им една и си трагнах Взех си от технополис един кар кид кабели с бушон и утре мисля да го сложа за да мога да ходя да си намеря подходящи усилвател и бас.Та мога ли да помоля някой от колегите знам че има доста който се занимават с това да ми обясни кое как точно да свържа, то не е кой знае какео но ми се ще да го направя качествено, а и мн ще съм благодарен ако на някой му се занимава да ми помогне. Благодаря предварително
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Плюса се пуска през предпазителя директно на клемата на акумулатора. Масата съм я хванал от болта с масите на колонката в краката на шофьора /там са вързани всички маси на вътрешното обзавеждане на купето включително и на радиото/ -това е на Пунто предполагам че и на другите модели тази маса ще е там някъде. Кабела с чинчовете го пускаш от радиото назад към стапалото като тънката жичка по средата я закачаш на изхода на радиото за дистанционно управление на стъпало. Аз съм с Тъндърд стъпало и нямам никакви оплаквания. В едно сайтче един ентусиаст с съвсем прости средства беше изкарал от най евтиния им модел 300 вата синусна мощност!В момента в багажника ми има това скоро ще пусна снимка как изглежда и на място
                        Прикачени файлове

Коментар

я каци откаде взе кутията че и аз реших да взимам по отделно готовите боксове са по скъпи.
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Кутията си я правих сам това ползвах за модел. Такава кутия като на снимката може да се поръчаш в Електрон.бг но е към 120 лв. На мен материалите ми излязоха към 40 лв, малко дърводелска работа и със сигурност стана по здрава от тая на снимката на външен вид по нищо не отстъпва - един познат тапицер добре се постара

Коментар

колеги направо съм разочарован, днес сложий кабелите свързах всичко както си му е реда и тръгвам към тояга да си взема кутия за бас, но уви днес решили да почиват ( обиколих цял студенски и младост никаде не намерих кажете от каде мога да си купя кутия?
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Май ще почакаш до понеделник. И мен ме бяха хванали нервите докато си намеря вата за външната облицовка но пък търпението си заслужаваше. Ти какво стъпало и говорител си взе

Коментар

Working...
                                X