Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на блока с предпазителите над акумулатора - Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ги и моите.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Re: табло

kluchar написа:
      единствено ако нещо прави проблем и окъсит а бушона е по голям може някъде другаде нещо да изтгори или ако е много малък според това което трябва ще гори и трябва по често да го сменяте иначе друго няма да стане но нова е много
      Или току виж глупавата електроника в глупавата кола, започне да "раздава" най-различни грешки
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

кола

Ми на еднин адаш Стилото му само беше си тръгнало само като мил двигателя . А кутията с бушони беше станала цялата в окис -зелена Всичко си светеше без да пускаш нищо или да слагаш ключа излезе му проблема 300 лв.Така че поне трябва да е изправна и да няма допълнително сложени жици.
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ето как трябва да са на JTD@iakvvu печели наградата само с един объркан предпазител - F24 трябва да е 7.5А - честито колега Довечера ще ги наредя и моите, както трябва.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сега отидох до колата, F07 е празен, няма пинове там, води се RADIATOR FAN HIGH SPEED.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето ги и в дашбоард-а:+ клемата:
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А може ли някъде да се види кое реле за какво е, защото в менюуала не успях да намеря информация.
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Понеже мисля че имам проблеми с блока, днеска взех едни друг блок от Стило със същия мотор, обаче ме притеснява това че няма много общо с моя, бушоните са с коренно различни амперажи от тези при мен, а релетата са някакви Сименс 30А(тези със сините линии) навсякъде без едно, което си е нормално(фабрично) 20А. Имаше друг блок само че от ЖТД 80 и беше със подредба наподобяваща тази от снимката на колегата iakvvu, но непосмях да го взема защото беше доста мръсен(прашен,кален) в горната си част. Питането ми е ще бъде ли проблем да използвам блока с тези релета които са на него при условие че са с по-голям от препоръчвания ампераж ?

Коментар

Уфф тежък случай си ти.Хубаво си писал в тая тема ама .... само си писал.Я сега виж кой бушон за какво е и почвай да редиш пъзела.Ползвай и менюъла.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо прегледал съм я цялата тема, питането ми е конкретно за релетата, бушоните и предпазителите е ясно че ще се пренареждат :D.

Коментар

Томсан,Споко, релетата държат на ток до 30 А, така че това не трябва да е проблем!
                        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

emzo написа:
                          Ето как трябва да са на JTD@iakvvu печели наградата само с един объркан предпазител - F24 трябва да е 7.5А - честито колега Довечера ще ги наредя и моите, както трябва.
                          Задължително ли трябва да са така? И защо нашите са по друг начин?

Коментар

Защото някой, някога е редил пъзели, не е задължително , но е препоръчително
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                            X