Здравейте, от няколко дена се ровя по форумите, но за съжаление не откривам подобен описан проблем и затова ще помоля ако някой се е сблъсквал вече с такъв случай да ме опъти как да се справя.Ще опиша с две три думи развитието на аварията:1. Преди около година след попадане на вода (дъжд) в предната дясна част под капака (бяха се запушили каналите за оттичане на водата по капака пред предното стъкло ) ми изгоря преден десен фар и парното можеше да работи само на 4. Другите положения не работеха. Освен това на ход се чуваше разливане на вода в предната дясна част долу точно над краката на десният пътник , която се стичаше и вътре. Явно е попаднала в парното.2. Това добре, но сега забелязвам, че като пусна фаровете или климатик или парно (кое да е от тях) започва силно да се нагрява панела под врътката за парното. Сигурно нещо ще се запали ако работи повече И това е вариант за нов фиат след като ми платят каксото за пожар Молбата ми е да ме насочите къде мога да сваля ел. схема на таблото. Сигурно дава на късо някъде защото преди време ми беше паднал и акумулатора. ---Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно загряване на таблото на Браво
Collapse
X
-
Провери дали крушките в таблото не са по-мощни от указаните. На мен ми се стопи пластмасата на пепелника от малко по-мощна крушка Като гледам щом е като си пуснеш фаровете сигурно това е причината. А го усещаш едва когато пипнеш врътката щото кво друго да пипаш там връзва сеFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Реклама
Collapse
Коментар