Не ми работеШЕ. Вече не е така. jenshen73 - ти сигурен ли си че имаш датчик за ниво на маслото? Може ли да му щракнеш една снимка, на контролната лампа имам предвид. Ако имаш, ще си първата мареа с датчик, която виждам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лампа на таблото
Collapse
X
-
неясна светлина за повреден инжектор
jenshen73 написа:Що спорите? На повечето коли минали през кадърни автоджамбази така или иначе почти никога няма да светне лампата за износени накладки - по ред причини, като най-важната е, че системата за ранно предизвестяване е точно такава - прекалено рано известява, че са си заминали накладките и повечето джамбази изобщо не връзват кабела или го режат от далече. Аз имах кабел, свързах се с един коректен автоморгаджия, изпрати ми конектор, вързах го и ... нейде по незнайните варненски улици съм го скъсал...Най-важните индикатори по таблото, поне за мен са: индикатора за ниско ниво на маслото и ... температурата на двигателя. Стряскащ индикатор има само един - инжектора Останалото си е бошлав за западняците..., ти няма да можеш да спираш, но ще видиш няква лампа и ще ходиш на сервиз... блях...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар