Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигачи при заключване на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигачи при заключване на Стило

Колеги, вашите мигачи мигат ли като заключвате и отключвате колата с ключа ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

При мен, не!
    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

A на познат мигат.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моето е без фабрична аларма.Ако има значение?
        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Мигат. При откл. два пъти, при закл. - веднъж, продължително. С фабрична аларма съм

Коментар

И сега това не е "опознаване " на Стило? Обаче е по-готино да преровиш целия форум, за да получиш или дадеш отговор на някой със същия модел.

Коментар

Не те разбрах колега, какво точно искаш да кажеш
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Искам да кажа,че въпросите за стило(или друг модел) трябва да са си отделно.

Коментар

Открих как става:Теглите кракнатата версия на Фиат еку нещо си 2.3.1, взимате ЕЛМ323 1.3+ и с тия двете неща се активира мигането на мигачите.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Мигачи при заключване на Стило

emzo написа:
                    Колеги, вашите мигачи мигат ли като заключвате и отключвате колата с ключа ?
                    Мигат, ако не си затворил врата или багажника започват да мигат много бързо и по-дълго, да ти напомнят. Нямам фабрична или каквато и да е аларма.

Коментар

мойте днес се размигаха в джижение много бързо за по 5-6сек незнам къде е проблема при следващото качване го нямаше. При отключване и заключване мигат също.
                      ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Коментар

hox Стило - има една екстра, като набиеш рязко спирачки при голяма скорост се задействат аварийните светлини за няколко секунди, може би това се е получило при теб!!

Коментар

Еми не мисля че е това защото и в спряло положение мигаха.. Сигурно алармата дава фира вече, защото ми свети и червената лампичка на вратата
                          ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Коментар

svetljotod написа:
                            hox Стило - има една екстра, като набиеш рязко спирачки при голяма скорост се задействат аварийните светлини за няколко секунди, може би това се е получило при теб!!
                            Я пак, как става това ? Аз питах точно за това в оная тема , дето и удариха катанеца.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

При мен се е случвали веднъж, по пътя Ловеч - Варна, след Търново, имаше ремонт на пътя и спираха по една лента, и както карах с 120кмч , изведнъж спрели коли пред мен спрях рязко и забелязах, че аварийните премигнаха 5-6 секунди!! Но не знам точно как е програмирана тази функция на колата!

Коментар

Working...
                              X