Та реших колеги да разколача таблото на брадвата че имах дразнещ проблем с климатика...(ТРВ-то) и я разпарчотих ..Всичко ок сглобих таблото , обаче щот съм много отворен и викам да видя ся всичко работи ли (преди да съм турил аер бега) врътнах контакт и .........лампата на възглавницата свети вече нон стоп.Поразчетох се из темите и освен да се ходи да се чисти грешката в сервиз с необходимия софт, има ли вариант примерно с откачане на акумулатор за по дълго време да се изчисти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аер бег.....-решено
Collapse
X
-
Работа е оправена.Отидох в динекспрес днес и закачиха колата.....обаче грешката оставаше като постоянна и се записваше отново и отново....Провериха първо лентовия кабел да не би да е прекъсналПроблема се оказа в буксата на централата на аер бега имаше омазняване поради спукан воден радиатор)Почисти го момчето с спрейче после грешката успя да я изтрие
Коментар
-
Забравих да спомена че като свалях черната кутия ,след като оправих малкия проблем с климатика си смених и радиаторчето на парното,както си монтирах всички въздуховоди необходими за подлакътник от мареа :P На всичко отгоре си свалих седалките и си ги изпрах с водоструйката в гаража ми и накрая ги минах с коколино и ся миришат на свежест да си е.. ма...та
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар