Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за КСЕНОН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за КСЕНОН

Здравейте! Искам да попитам .. сложих един китайски ксенон който естествено не свети чак толкова добре както трябва та въпроса ми е дали ако сменя крушките с някакви маркови ще засвети като хората?
    I`m HOT cause I FLY!!!

ксенон

Е разлика има от обикновенни крушки и ксенон а иначе една крушка е доста пари ако е истинска поне 100 лв . едвали само крушката играе трябва баластите да са оригинални Мисля че разлика идва от това че едните палят на 25000волта а другет на 13-16000.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: ксенон

kluchar написа:
      Е разлика има от обикновенни крушки и ксенон а иначе една крушка е доста пари ако е истинска поне 100 лв . едвали само крушката играе трябва баластите да са оригинални Мисля че разлика идва от това че едните палят на 25000волта а другет на 13-16000.
      моля
      Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
      Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
      Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
      Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
      Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Те ако са ти зле фаровете, ако ще и ксенон за 1000 лв да сложиш ....
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ксенон

ето колега това са цени на обикновенни крушки в БГ поне 76 лв не че няма и по 35 лв това е за не оригинални *МОДЕРИРАНО* а кви ксенони си сложил а фаровете добре ли са настроени4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ. Модераторски екип на fiat-bg.org
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kokss написа:
            kluchar написа:
            моля
            Да, има разлика в напрежението, с което се палят лампите. Моите баласти подават първоначално 27000V, но съм виждал такива и със 17000V.Не смея да твърдя обаче, че едните са оригинални, а другите не са.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ахаммм почна да ми се изяснява... само трябва да се пробва с едни крушки и с други... и един реглаж на фаровете... )
              I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

Крушката трябва да е точна от към размери. Баласта трябва да може да поддържа дадено напрежение без никакви колебания............................ няма значение на какво напрежение ще запали, рано или късно ще изгрее. Онзи ден купих два баласта + две крушки + всичките му филтри за 70лв. Изгряват до нужната светлина за 2-3сек.А вчера цял ден обикалях за да намеря крушки с 3мм по къси и навсякъде ми предлагаха като моите крушки за по 50+лв само за крушка и ако искам гаранция още 15-20лв. Първо кажи какво точно не ти харесва в светлината и тогава вече може да се помисли от къде е проблема.

Коментар

gamma написа:
                  kokss написа:
                  kluchar написа:
                  моля
                  Да, има разлика в напрежението, с което се палят лампите. Моите баласти подават първоначално 27000V, но съм виждал такива и със 17000V.Не смея да твърдя обаче, че едните са оригинални, а другите не са.
                  Толко много волтове ? Как?!
                  Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
                  Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
                  Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
                  Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
                  Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Днес купих и аз китайски ксенон - стартовото напрежение е 23 000 волта, баси И колегата дето питаш за волтовете и множеството им - много са заради инвертора - това дето прави от 12 волта на нужните за старт първоначални 23000 волта, а работното напрежение е неизвестно поне за моите... Работният ток обаче го дават китайците, че е 3.2А...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Волтове има ама ток колко има Винаги съм се чудел дали може да ме прасне по сериозно или само да ме разгъделичка както при свещите на бензинов двигател.

Коментар

Смятам, че ще те разтресе и още как, така че внимателската Това на снимката е моя баласт, виж какво пише до червения триъгълник Гледайте като взимате баласти стартовия ток да не е голям, за да няма нужда от релета и преправяне на инсталацията. Моя го мерих и за учудване на китайската стока е изписан точният параметър 5.6А стартов ток.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Нормално е да те предупредят, че има високо напрежение......................Всеки човек по различен начин понася токовите удари. Кабел на свещ го вадя и не ми прави впечатление, че ме тресе а там са някъде около 12-13000 ако не се лъжа, но няма ток. Иначе съм виждал от ТХО при 40000 как прехвърча искра, изгаря ръката (прави малка рана) и на човека му святкаше косата, все едно наелектризирана блуза в тъмното После падна смях, ама в началото беше тишина

Коментар

На мен сметката ми изглежда проста: при 12 волта токът е 5.6 А, което означава че при 23 000 волта токът е 0.003 А , ама може и да не го смятам правилно. По-нагоре някой каза за някакви "маркови крушки". Е какви са тия - хем маркови, хем пък на цокъл H1, или H който и да е?

Коментар

Working...
                            X