гледал съм го , ама техническият англииски не ми е достатъчно добър Дали може някой да ми попреведе какво трябва да се направи , за да се слажи таз джаджа на някое Пунто ГТ , стандартно да речем и колко пара ще дойде и дали някой може да го внесе ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Универсално ECU - мечтата на всеки манияк
Collapse
X
-
Митко, благодаря за удоволствието от супер темата "Megasquirt".Очаквам с нетьрпение продьлжението.Предполагам,че интереса не е само мой след като вече сериозно се дискутира.Смятам в скоро време да се заема практически с темата.Сигурно има доста амбицирани като мен,но техническия английски ни спьва.Реализирането на идеята ще иска сьвместни усилия на всички заинтригувани, но смятам,че трябва да се започне с готово изделие и тогава да се мисли за побьлгаряване.Ако имаш вьзможност дай по-конкретни данни за начина на закупуване и цена.Благодаря предварително! Очаквам нови мнения,ще става все по-интересно!
Коментар
-
Сигурно вече сте погледнали тоя пост, но все пак за тези, които не саhttp://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=11726
Коментар
-
Me_to_u, много сьм ти задьлжен за тези координати.Хиляди благодарности! Аз сьм от хората които повечето време прекарват сред автомобилите, отколкото пред компютьра и поради това много актуалнитеми ми убягват.Ще направя контакт с колегата и предполагам, че ще бьде от полза за нашия форум.А има ли още нещо на тази тема непоместено...???
Коментар
-
hit-ko написа:Me_to_u, много сьм ти задьлжен за тези координати.Хиляди благодарности! Аз сьм от хората които повечето време прекарват сред автомобилите, отколкото пред компютьра и поради това много актуални теми ми убягват.Ще направя контакт с колегата и предполагам, че ще бьде от полза за нашия форум.А има ли още нещо на тази тема непоместено...???
Коментар
-
Здравейте.Ако имате нужда от помощ - кажете Имам няколко продадени MS-a, единият вече създава доста въртящ момент и конски сили с помощта на турбо под капака на една жигулка, вторият се очаква да запали Опел-ов двигател тези дни по Нова година, идната седмица ще пратя още 2 готови при собствениците им...Мога да доставя готови платки (V2.2), както и V2.3 (това е моя лична разработка на основа V2.2 но по-голяма, побира се в кутия от Форд-ов компютър ECC-IV с малко подобрения и допълнителни 12 изхода за Extra шукарийките)Стандартната V2.2 платка правена от мен:Готов MS, точно преди Extra подобренията:Платките са с отлично качество и си струват всяка стотинка от 30-те лева за които може да я купите от мен.Ако мислите, че запояването не е за вас мога да предложа готов, сглобен и тестван MS (със стандартен код или с Extra код).Поздрави!P.S. Благодаря за топлите думи.
Коментар
-
toko написа:колега disc имам няколко въпроса:1. MS-а пигибек ли е или замества екуто;3. какъв е контрола в/у него и2. цена с монтаж
Коментар
-
И нея я имам, направена, но още не е тествана. Ако колата ти е вече инжекцион не си заслужава да правиш тази платка - по-добре включвай MS директно към инсталацията ти. Намери си изгоряло и неработещо ECU като твоето. Взумаш му само буксата или слагаш MS вътре в него и готово - имаш Plug-and-play Megasquirt!
Коментар
-
Mitko написа:Много полезна информация ми даваш. Инжекцион съм и засега не мисля да сменям оригиналния. Искам да сглобя Megasquirt за експерименти и тестове запазвайки оригиналното окабеляване в колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар