Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на табло на Пунто 1.2...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на табло на Пунто 1.2...

Колеги интересува ме дали километраж без оборотомер може да се замени с такъв който има...Колата е пунто 1.2-60кс...Мерси предварително...

fd

може нямам пунто но съм чел 5-6 теми за пунто и смяна на таблото с такова с оборотомер всичко пасва и не се налага да пускаш други кабели оборотомера си тръгва сам има си кабел за него
    Fabbrica Italiana Automobili Torino
    F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
    F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
    F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

А дали ще показва и водата...

Коментар

danio_d написа:
        А дали ще показва и водата...
        до колкото съм им чел из темите сичко тръгва ..
        Fabbrica Italiana Automobili Torino
        F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
        F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
        F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

За водата сменяш само датчика и тръгва скалата а за оборотомера ако не тръгне с фабричната ел инсталация се пуска еди проводник 1,5 мм до ЕКУ и тръгва и оборотите /за кой пин се връзваше на куплунга на ЕКУто не съм сигурен и затова не го споменавам дане стане гаф а откъм таблото мисле че беше втория пин от ляво на дясно на конектора от таблото/
          ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

всичко става,когато има желание!!!

споко колега всичко си пасва идеално....само сменяш температурният датчик и си ок.....защото е с друго съпротивление....оборотомера няма нужда от пускане на каквито и да е кабели!!!лично аз си смених таблото преди 1 година и всичко си е ток и жицадействай и не се чуди

Коментар

Колега, наскоро сменях на едно Пунто таблото.Сменяш датчика за температурата.Колкото да оборотомера - може да има фабрично окабеляване, но може и да няма.При мен нямаше и се наложи да пусна кабел от 23 пин на ЕКУ-то до пин С1 на таблото. Не е сложна задача.Във форума има схеми на ел. инсталацията.
              Фиат "Пунто"

Коментар

Working...
              X