Здравейте колеги.Нека първо ви запозная със ситуацията.Приятелката ми кара опел тигра.Но нещеш ли изведнъж централното и отказа и се наложи да отваряме колата по леко "груб начин".Тъй като има един единствен ключ,но с този ключ може само да се пали колата,нестава за нито една от ключалките на вратите.Също така е и с едно дистанционно за алармата. След като я отворих исключих захранването на алармата,за да мога на следващия ден да я отворя и запаля.Та посъщество някой може ли да ми предложи човек разбиращ от аларми от Пловдив.За да видим дали ще можем да разрешим проблема. И втората ми молба е да ме посъветвате какво да направя след това.Дали да и оставя колата с Имоби-то или да вземем нови ключове или да сменим ключалките. Благодаря ви предварително ! ! !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с централното
Collapse
X
-
кола
оправи си алармата-централнот или сложи нова щото така и така имаш само едно Дистанционно също така направи поне една от вратите да се отваря със същия ключ за палене имото се маха с пари а и си е една защита -все пак а иначе трябва ти някой където се занимаве хем с аларми и ключове а това са по рядко срещани или трябва да свалиш дръжката -патрона да се пренареди по стария ключ при някой ключар
-
Re: кола
kluchar написа:оправи си алармата-централнот или сложи нова щото така и така имаш само едно Дистанционно също така направи поне една от вратите да се отваря със същия ключ за палене имото се маха с пари а и си е една защита -все пак а иначе трябва ти някой където се занимаве хем с аларми и ключове а това са по рядко срещани или трябва да свалиш дръжката -патрона да се пренареди по стария ключ при някой ключар
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар