Колеги сложих оригинален панел с навигация от Стило Абарт,но не става за мойто,защото нямало антена в купето,а и да станело няма да бъде подробна за БГ.Разбрах ,че им слагали тунер за телевизия някой ако знае нещо ще съм благодарен да сподели?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навигация на Стило
Collapse
X
-
здравей колега
Аз също сложих такава навигация, но засега я ползвам само като радио и мп-3 плеър. Телефона работи но трябва да му се свърже микрофон, за да те чуват.Антената е комбинирана : http://cgi.ebay.com/GPS-GSM-Combined...-/230373922649, но не съм взел все още защото ми е по важен проблема с карта за БГ, а май никой не може да помогне.Освен това трябва да се пусне допълнително +12в от запалката, но през реле и бушон :D Ако и ти имаш някакви идей споделяйFiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
-
Точно затова трябва да му пуснеш +12в, за да го свържеш с компютъра на колата и тогава ще работи постоянно и винаги когато колата е на контакт или запалена и едва тогава ще изкарва информация за разход,дата, час,температура и доста настройки.Сега по същество: пускаш допълнителен плюс на ПИН 4 на А-конектор(белия-захранващ) http://storage.fiat-bg.org/Books/Sti...und_System.pdf - стр.39Аз го взех от запалката.Не знам при теб как ще е , но при мен от тук започнаха ядовете Възможно е след като му включиш +12 в да ти поиска 4-цифрен Мастер код.Като стигнеш до там ,ако имаш нужда пиши,пак ще помагам.Fiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
Коментар
-
Освен това, забравих да те предупредя че с така свързана навигация,при подаване на контакт и запалване километража на таблото започва да мига, защото компютъра по време на чекинга засича , че има свързано ново устройство-консуматор и така предупреждава водача.Затова е необходимо на този допълнителен +12в да се сложи реле за закъснение и бушон за всеки случай.Т.е. релето трябва да забавя пускането на ток към Нави-то докато не свърши чекинга(десет секунди) и след това всичко е ОКFiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар