Къде се намира диагностичната букса на Fiat Marea 1.6 ?
Знаете ли къде се намира буксата за компютърна диагностика на Fiat Marea 1.6 бензин ? Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
всъщност са 3 буксиедна за ABS една за AIR BAG и една за Двигателния отсек.Предполагам ти трябва за двигателя ето къде е на снимката нищо че е от дтуг двигател там е с червеното.
колега подаваш грешна информация. на 1.6 16V се намира под черен капак заедно с бушона и релето на бензиновата помпа които е до капака на филтъра на купето. ако не си разбрал какво се опитвам да ти обясня качи снимки от двигателния отсек на 1.6 ще ти го маркирам
колега може да се замисляш но трябва да имаш предвид че на 1.6 компа е закачен на стоиката на акомулатора и сноп от там въобще не минава. съжалявам че в момента няма 1.6 наоколо да направя снимка на която да покажа
колега качвам снимка на 1.6 свали капака които съм очертал и буксата е отдолу снимката я свалих от една обява дано собственика на обявата не се разсърди много
всъщност са 3 буксиедна за ABS една за AIR BAG и една за Двигателния отсек.Предполагам ти трябва за двигателя ето къде е на снимката нищо че е от дтуг двигател там е с червеното.
Колега, ти може да покажеш снимка направо и от друга кола, и да пишеш "нищо че е от друга кола". По темата: ако мареата е модел 96-99, буксата е там, където вече го изяснихте. Но ако е модел 99-2002, то буксата се намира вляво, закачена на капака на бушоните, при тампона на амортисьора. Точно както колегата е посочил на снмката на ЖТД-то, само че от противоположната страна Разликата е че първия модел е с букса с 3 кабела, а втория модел е с букса с 2 кабела.
колега в грешка си няма значение купето (браво брава марея) има значение типа мотор. на повечето мотори е там но без 1.4 12V и 1.6 16V. на 1.6 се надявам всички разбраха каде е а на 1.4 се намира на една гредичка на мотора малко по на ляво
Колеги, благодаря Ви за отговорите относно дюзата за диагностика. Оказа се, че е точно на това място, на което е показал на снимката колегата eh4ev07. Не ми се е налагало да правя диагностика и затова не знаех, че е тя. Дадоха ми интерфейс, който диагностицира фиат, но с различен преходник. От това дойде объркването.
колега ogi28b когато започвах да пиша горното си мнение твоя пост не беше публикуван така че се извинявам за объркването което се получи. имах предвид че колегата stefaka222 е в грешка че на всички типове мотор буксата е на едно място
да попитам ... имам Мареа 99 година и искам да и направq диагностика , но незнам каде и коq точно букса е ... сьщо така видqх нqкакьв ОБД кабел за диагностика на Фиат , но такава букса несьм срещал в колата или може би поне нее под капака на двигателq ... има ли такава нqкьде или диагностиката се прави само чрез тези букси при двигателq които са и ако е така - коq да ползвам ? 1.9 JTD 99 година е и имам и буксата на снопа в лqво до МакФерсона и тази в дqсно на капачката на бушоните ( гледайки фронтално ) Ще сьм много благодарен , ако можете да помогнете колеги !
Коментар