Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира диагностичната букса на Fiat Marea 1.6 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се намира диагностичната букса на Fiat Marea 1.6 ?

Знаете ли къде се намира буксата за компютърна диагностика на Fiat Marea 1.6 бензин ? Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

всъщност са 3 буксиедна за ABS една за AIR BAG и една за Двигателния отсек.Предполагам ти трябва за двигателя ето къде е на снимката нищо че е от дтуг двигател там е с червеното.
    Прикачени файлове
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

колега подаваш грешна информация. на 1.6 16V се намира под черен капак заедно с бушона и релето на бензиновата помпа които е до капака на филтъра на купето. ако не си разбрал какво се опитвам да ти обясня качи снимки от двигателния отсек на 1.6 ще ти го маркирам
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

хм. тук се замислям доста но нека провери колегата все пак на оказаните 2 места да видим къде ще се обади буксата

Коментар

колега може да се замисляш но трябва да имаш предвид че на 1.6 компа е закачен на стоиката на акомулатора и сноп от там въобще не минава. съжалявам че в момента няма 1.6 наоколо да направя снимка на която да покажа
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

колега качвам снимка на 1.6 свали капака които съм очертал и буксата е отдолу снимката я свалих от една обява дано собственика на обявата не се разсърди много
            Прикачени файлове
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

и аз намерих такава снимка и се загледах точно в тази кутия и съм изненаданна почти всички браво буксите са на едни и същи места това ми е странното

Коментар

stefaka222 написа:
                всъщност са 3 буксиедна за ABS една за AIR BAG и една за Двигателния отсек.Предполагам ти трябва за двигателя ето къде е на снимката нищо че е от дтуг двигател там е с червеното.
                Колега, ти може да покажеш снимка направо и от друга кола, и да пишеш "нищо че е от друга кола". По темата: ако мареата е модел 96-99, буксата е там, където вече го изяснихте. Но ако е модел 99-2002, то буксата се намира вляво, закачена на капака на бушоните, при тампона на амортисьора. Точно както колегата е посочил на снмката на ЖТД-то, само че от противоположната страна Разликата е че първия модел е с букса с 3 кабела, а втория модел е с букса с 2 кабела.

Коментар

колега в грешка си няма значение купето (браво брава марея) има значение типа мотор. на повечето мотори е там но без 1.4 12V и 1.6 16V. на 1.6 се надявам всички разбраха каде е а на 1.4 се намира на една гредичка на мотора малко по на ляво
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Колеги, благодаря Ви за отговорите относно дюзата за диагностика. Оказа се, че е точно на това място, на което е показал на снимката колегата eh4ev07. Не ми се е налагало да правя диагностика и затова не знаех, че е тя. Дадоха ми интерфейс, който диагностицира фиат, но с различен преходник. От това дойде объркването.

Коментар

eh4ev07 написа:
                      колега в грешка си
                      Не ми е много ясно къде съм в грешка, при положение че съм виждал това, за което говоря. Ако се налага и снимки ще качвам, за да не се обърка някой.

Коментар

колега ogi28b когато започвах да пиша горното си мнение твоя пост не беше публикуван така че се извинявам за объркването което се получи. имах предвид че колегата stefaka222 е в грешка че на всички типове мотор буксата е на едно място
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

За което се извинявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

да попитам ... имам Мареа 99 година и искам да и направq диагностика , но незнам каде и коq точно букса е ... сьщо така видqх нqкакьв ОБД кабел за диагностика на Фиат , но такава букса несьм срещал в колата или може би поне нее под капака на двигателq ... има ли такава нqкьде или диагностиката се прави само чрез тези букси при двигателq които са и ако е така - коq да ползвам ? 1.9 JTD 99 година е и имам и буксата на снопа в лqво до МакФерсона и тази в дqсно на капачката на бушоните ( гледайки фронтално ) Ще сьм много благодарен , ако можете да помогнете колеги !

Коментар

pavkatars написа:
                              да попитам ... имам Мареа 99 година и искам да и направq диагностика , но незнам каде и коq точно букса е ...
                              139
                              Прикачени файлове
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
                              X