Фиат Брава 1.6i 16V при всички изключени консуматори - консумация от акумулатора 150мА - дали е нормално или да копам тук-там . Пр включване косумацията за 2-3 секунди е 40мА , после става 150 и така си остава....Проверих - не е от алармата..Нормална ли е тази консумация?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава - косумация 160mA от акумулатора- норманлно ли е?
Collapse
X
-
Re: Фиат Брава - косумация 160mA от акумулатора- норманлно л
lz3gh написа:Фиат Брава 1.6i 16V при всички изключени консуматори - консумация от акумулатора 150мА - дали е нормално или да копам тук-там . Пр включване косумацията за 2-3 секунди е 40мА , после става 150 и така си остава....Проверих - не е от алармата..Нормална ли е тази консумация?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
-
Сега си спомням за един случай преди доста години когато монтирах авто аларми сложих на един голф 1 аларма и след 2 дни идва с оплакване че пада акомулатора за един ден и с нов пробвал и пак така. Та меря аз консумация от 200ma и почвам да вадя предпазиттеше по колата и случайно пипвам реле което грее оказа се че това реле не е нужно всичко работи та се оказа че той го намерил това реле под седалката и видял празно място и го боднал там, голям смях падна с него. А доста често съм имал случай с скрита консумация на плеари дори и със свален панел дори сегашния ми плеар на купето има този дерт нов е и си харчи 100ma без да работи и съм го направил през контакт.Обичам си работата.
Коментар
-
От касетофона е най-вероятно. Моето Сони има консумация 250мА ако му са включени постоянно и двата плюса. За това в книжката към него си пише единият постоянен за паметта, а другият през контакт. Не че им има нещо, просто си харчат по-евтините модели. Така със свързан касетофон през контакт, както си му е по схемата имам консумация 20мА с пусната аларма и зимата до сега проблеми съм нямал.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
dima78 написа:Да не отварям нова тема.. за пунтото от подписа - харчи ми 36мА на стенд бай с пусната аларма и едно МР3. След 3-4 мес без ход батерията нямаше сила за 1 лампа.. това нормално ли е/?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:dima78 написа:Да не отварям нова тема.. за пунтото от подписа - харчи ми 36мА на стенд бай с пусната аларма и едно МР3. След 3-4 мес без ход батерията нямаше сила за 1 лампа.. това нормално ли е/?Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
ZFA17600002376672
Коментар
-
Човек, искаш да не караш колата по 4-ри месеца и да не ти пада акумулатора?п.с. поне си разкачи "-"-та клема.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dima78 написа:sok1 написа:dima78 написа:Да не отварям нова тема.. за пунтото от подписа - харчи ми 36мА на стенд бай с пусната аларма и едно МР3. След 3-4 мес без ход батерията нямаше сила за 1 лампа.. това нормално ли е/?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:dima78 написа:sok1 написа:dima78 написа:Да не отварям нова тема.. за пунтото от подписа - харчи ми 36мА на стенд бай с пусната аларма и едно МР3. След 3-4 мес без ход батерията нямаше сила за 1 лампа.. това нормално ли е/?Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
ZFA17600002376672
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар